FOTO Monica de la Cheeky Girls a părăsit „MasterChef“, restul vedetelor au gătit în vârf de munte

FOTO Monica de la Cheeky Girls a părăsit „MasterChef“, restul vedetelor au gătit în vârf de munte

Echipa roşie, condusă de Şerban, de la Animal X, a fost mult mai bine organizată decât echipa albastră condusă de Don Baxter FOTO Facebook

Cel mai nou episod „MasterChef“, devansat cu o zi faţă de programul normal, le-a surprins pe vedete gătind în vârf de munte. La testul sub presiune, roşiile confiate, un ingredient pe care starurile au trebuit să îl ghicească, s-a dovedit mult prea dificil de aflat, iar cea mai nouă eliminată a fost Monica, una dintre compoenentele „Cheeky Girls“.

Pacha Man a putut să aleagă, graţie avantajului câştigat în ediţia trecută, cine şi ce a trebuit să gătească, numai după ce a analizat şi gustat mâncăruri pregătite de concureţi din primul şi cel de-al doilea sezon. Astfel, Sidia Sissoko, Mimi Nicolae, Andreea Moldovan, Victor Nemes, Alex Hora, Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu, concurenţii din sezoanele precedente, au venit să le arate vedetelor unele dintre cele mai elegante şi apetisante reţete.

În urma conflicului din ediţia trecut, Pacha Man l-a „pedepsit“ pe Şerban, de la Animal X, cu pregătirea desertului, iar el şi-a ales, după cum a mărturisit, „cel mai uşor de preparat lucru“, o zacuscă de vară. „Elena Lasconi are habar de cultura gastronomică, are ce să caute în acest concurs, dar face exces de zel“, a apreciat chef Florin după ce a gustat din preparatul vedetei.

„Este o troacă“, a mustrat-o Sorin Bontea pe Gabriela, de la „Cheeky Girls“ după ce aceasta a terminat de pregătit mâncarea ce i-a fost desemnată. În schimb, deşi era sigur că nu va reuşi, Şerban l-a impresionat pe chef Florin care i-a spus că „desertul a fost mai bun decât al lui Sissoko“, cel care i-a arătat cum se prepară. Pe de altă parte, Pacha Man a crezut că a scăpat ieftin, cu un preparat uşor şi rapid de preparat, însă a greşit şi nu a scurs vinetele.

Desertul lui Şerban FOTO Facebook

Testul sub presiune

„Totdeauna ascult de o femeie frumoasă“, a spus Baxter, care i-a mulţumit Andreei, sexi casnica din ediţia trecută a „MasterChef“, pentru sfaturi. După ce fiecare dintre vedete s-a prezentat în faţa chef-ilor cu preparatele care au fost obligate să le facă, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu au decis ca surorile „Cheeky“, Gina Pistol, Cătălin Josan, Ioan Isaiu şi Elena Lasconi să intre la testul sub presiune.

Roşiile confiate, unul dintre ingredientele supei de peşte pe care vetele au gustat-o, s-a dovedit greu de aflat pentru Monica de la „Cheeky Girls“ care a părăsit concursul.

Gabriela, sora Monicăi FOTO Facebook

Gătitul în vârf de munte

Starurile de televiziune şi din muzică au ajuns, după această probă, să gătească la munte pentru clasa muncitoare, iar taberele au fost delimitate clar: echipa albastră a fost condusă de către Don Baxter, iar echipa roşie de către Şerban. Echipa lui Don Baxter, compusă din toţii băieţii şi din Gina Pistol, a avut probleme de organizare, însă, în tabăra roşie, lucurile au mers mai bine. Elena Lasconi, mereu nemulţumită de performanţele sale, a spus că va face cel mai bun desert: crustată de caise cu miere.

Laura Cosoi a făcut parte din echipa roşie

Mămăliga buclucaşă

Gătitul la foc de lemne s-a dovedit a fi o reală provocare pentru ambele echipe. În timp ce echipa roşie a ars prea multe lemne şi nu a pus ciorba de peşte la timp, echipa albastră a avut probleme cu pregătirea mămăligii care a avut prea multe cocoloaşe. Tocmai acesta a fost motivul unui scurte dispute între Alex Dima, Octavian Strunilă, Pacha Man şi Don Baxter.

„Octavian Strunilă s-a chinuit cu trei căţei de usturoi. Sper să îi termine la timp“, s-a amuzat chef Sorin Bontea. În tot acest timp, Alex Dima a încercat să ia frâiele echipei şi s-a poziţionat în postura liderului. „Alex e obişnuit să fie pe cont propriu. Nu ştie să-şi spună «stop»“, a declarat Ioan Isaiu.

Octavian Strunilă şi Alex Dima s-au contrat mereu FOTO Facebook

Rămâne, de văzut, în cadrul ediţiei de săptămâna viitoare, cum va fi rezolvat conflictul din sânul echipei albastre şi dacă Hienă îşi va duce echipa la succes.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările