FOTO Haos la „X Factor“: băieţii de cartier şi bucătarii au luat cu asalt scena emisiunii

FOTO Haos la „X
Factor“: băieţii de cartier şi bucătarii au luat cu asalt scena emisiunii

Juriul a luat cu asalt scena când rockerii au cântat "It's My Life", de la Bon Jovi. Cheloo a primit o chitară în cap, de la Dani. FOTO Antena 1

Rapperii, rockerii, David Bisbal de România şi Florin Ristei au fost protagoniştii primei ediţii „X Factor“ din al treilea sezon. Cu voci senzaţionale sau interpretări penibile, concurenţii şi-au primit „sentinţele“ de la Delia, Dan Bittman şi Cheloo.

Ştiri pe aceeaşi temă


Mii de concurenţi au încercat să calce pe urmele primilor doi câştigători „X Factor“, Andrei Leonte şi Tudor Turcu, şi s-au prezentat la audiţiile noului sezon. Mai puţini, însă, au fost cei care i-au convins pe specialiştii din juriu că merită cu adevărat să se afle pe scena Antenei 1. Episodul din 22 septembrie a fost doar o mostră pentru ceea ce urmează.

David Bisbal de România, un concurent cu plete blonde, îmbrăcat la costum, a încercat să impresioneze audienţa cu piesa „When A Man Loves A Woman“ a lui Michael Bolton. Tânărul cu experienţă de dansator a cucerit-o pe singura femeie din din juriu, cu un trandafir roşu.


Câţiva adolescenţi au vrut să-i dea lui Cheloo lecţii de rap şi de gramatică. „Ridică mâna-n aer, nu sta ca mortu’“ şi „cum îmi place mie, îţi livrez eu rapu ţie“ au fost versurile pe care participanţii le-au compus şi le-au rostit pe scena „X Factor“, în speranţa promovării. Ajuns la capătul răbdării, Cheloo l-a întrebat pe un băiat de 17 ani câte cărţi a citit. „Niciuna“, a răspuns, cu sinceritate, adolescentul ce a visat la celebritate până când Cheloo i-a arătat uşa.

Cu mai multă încredere în sine, dar şi în public, Scarlat Emil, un concurent în vârstă de 19 ani a vrut să-l intimideze pe Cheloo. Deghizat într-un tricoul larg şi cu o pereche de ochelari de soare la ochi, tânărul a cântat varianta românească a hitului „X“, interpretat oficial de rapperul american Xzibit. Versurile „Mă rog la zeul hip-hop/ Nu fuma, nu te droga, nu face nimic, yo!“, dar şi strigătele către spectatorii pe care-i îndemna să-l aclame l-au enervat pe Bittman. Liderul trupei Holograf l-a trimis acasă. „Cheeloole, la anul te provoc la un freestyle. Te voi face varză!“, l-a ameninţat Scarlat pe veteranul de la Paraziţii.

Dacă David Bisbal de România i-a făcut o dedicaţie Deliei, şi colegul ei de pupitru a avut parte de o surpriză. Reuşind să treacă peste privirea intimidantă a lui Cheloo, o tânără cu rochie în buline i-a cântat „Merci“, melodia artistei britanice Duffy. Zâmbetul larg şi vocea puternică i-au deschis drumul în cursa „X Factor“.

Un tânăr cofetar a încercat să-i îndulcească pe specialiştii din juriu cu un tort personalizat cu sigla „X Factor“. Doar desertul cu frişcă a fost pe gustul echipei de la Antena 1 căci, atunci când a început să cânte, Delia a fost nevoită să-i închidă gura cu cireaşa de pe tort.

Pentru că arta cere sacrificii, Oana a venit din Arad ca să-i arate publicului că cei opt ani de karaoke au dat roade. Tânăra şi-a dovedit profunzimea cu „You and I“ de la Lady Gaga şi, la cererea juriului, a continuat într-un ritm mai alert, cu „Super Bass“, hitul rapperiţei Nicki Minaj, pe care i l-a dedicat, aşa cum era de aşteptat, veteranului de la Paraziţii. El, însă, i-a dat undă verde în schimbul unei promisiuni: că va slăbi 30 de kilograme. Optimist, Bittman, a complimentat-o. „Tocmai ţi-ai cumpărat un bilet pentru finală“, i-a prezis liderul trupei Holograf.

Băieţii din trupa Cămin 16 şi-au câştigat biletul verde cântând la chitară, în timp ce o fată a interpretat la nai „Je t’aime“, melodia Larei Fabian. Tânăra a inspirat-o pe Delia, care a performat în faţa audienţei de la Sala Palatului din Bucureşti.

Având visul de a deveni „un star planetar“, Andreea, în vârstă de 26 de ani, a sedus publicul cu refrenul „I Feel Good“ şi cu o rochie neagră transparentă. Tânăra ce lucrează ca fotomodel a primit două răspunsuri afirmative de la juriu, căci pe Bittman nu l-a convins vocea ei.

Deja celebru, Florin Ristei, liderul trupei Freestay, care în copilărie a cântat hitul „Dana“, cu Amicii, a venit pe scena show-ului ca să le demonstreze experţilor că s-a maturizat şi că este capabil să interpreteze piese mai complicate. "Florin Ristei e un fenomen", a zis Bittman despre solistul de 25 de ani care a cântat şi a dansat pe „Grace Kelly“, hitul lui Mika.

Dacă în 2012, doi rockeri prieteni nu au impresionat juriul fiindcă au cântat în echipă, anul acesta, băieţii şi-au propus să concureze individual. Pentru că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe scenă, tânărul de 21 de ani ce lucrează ca ajutor de bucătar şi colegul său au fost nevoiţi să cânte, până la urmă, împreună, ca să nu uite versurile, din cauza emoţiilor. "It's My Life" de la Bon Jovi a devenit melodia pe care prezentatorii, cameramanii şi operatorii s-au dezlănţuit. Dani a stat în cap, cu o cască de protecţie, în timp ce colegii i-au învârtit trunchiul, operatorii au spart o chitară şi Bittman s-a luptat corp la corp cu un coleg. La final, însă, rockerii au plecat acasă plângând şi înjurând, când au primit trei răspunsuri negative de la cei ce i-au acompaniat pe scenă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: