FOTO Un fost şef CIA a apărut în „Game of Thrones“. Ce rol a avut şi mesajul amuzant al Agenţiei

FOTO Un fost şef CIA a apărut în „Game of Thrones“. Ce rol a avut şi mesajul amuzant al Agenţiei

Un fost director adjunct al CIA a apărut în cel de-al doilea episod din ultimul sezon al celebrului serial „Game of Thrones“.

David S. Cohen, un fost director adjunct al CIA, a apărut în cel de-al doilea episod din ultimul sezon al celebrului serial „Game of Thrones“.
 
Fostul şef al CIA apare înfăţişat ca un simplu om din Winterfell, stând la coadă pentru o porţie de supă, în timp ce Nordul se pregăteşte de invazia Regelui Nordului (The Night King – n.r.) şi armata lui de morţi (white walkers - n.r) scrie cnn.com. 
 
Fără nicio replică, Cohen este servit de către Ser Davos Seaworth, interpretat de actorul Liam Cunningham.
 
„Un avantaj de a fi angajat al CIA este să călătoreşti în lume. Uneori şi pe alte tărâmuri. «Little birds» (termen folosit în serial pentru spioni - n.red.), în căutarea unui fost director adjunct al nostru care apare în episodul din această seară al Game of Thrones“, se arată într-un mesaj postat pe Twitter de CIA. David S. Cohen a fost director adjunct al CIA între 2015 şi 2017, în timpul mandatului lui Barack Obama. Într-un interviu pentru NBC, Cohen a dezvăluit că, în 2017, l-a rugat pe cumnatul său, care lucrează pentru HBO, dacă poate să-l ajute să apară ca figurant în celebrul serial. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: