FOTO Cine sunt finaliştii Masked Singer România. Costi Ioniţă a părăsit show-ul de la PRO TV

FOTO Cine sunt finaliştii Masked Singer România. Costi Ioniţă a părăsit show-ul de la PRO TV

Costi Ioniţă (Vulpoiul) a părăsit competiţia FOTO PRO TV

Vineri seară, cinci măşti au avut ultima şansă de a cuceri telespectatorii şi a primi un loc în marea finală Masked Singer România, de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma voturilor, Corbul, Leoaica, Panda şi Căpcăunul se vor lupta săptămâna viitoare pentru titlul de cea mai iubită mască. 
 
Vulpoiul a părăsit competiţia: Costi Ioniţă fiind cel care s-a ascuns în acest costum.  

Aproximativ 1,2 milioane de români au urmărit, în medie, show-ul de la PRO TV. Semifinala Masked Singer România a fost lider de audienţă pe segmentul comercial (18-49 de ani), cu o medie de 270.000 de persoane. 
 
Publicul a decis vineri seară că Vulpoiul este cel care trebuie să iasă din emisiune şi spre surprinderea tuturor, sub masca acestuia s-a aflat Costi Ioniţă. 
 
Artist şi producător muzical, Costi a cunoscut succesul internaţional şi a fost nominalizat la Premiile Grammy, videoclipurile lui au strâns peste 300 de milioane de vizualizări de la începutul anului până în prezent. Imediat după demascare, acesta a declarat: ”Nu e simplu, serios, să stai cu câteva kilograme pe tine. Plus că te încălzeşti şi mai trebuie să şi cânţi, să mai şi dansezi, să mai şi faci parte din show, vine şi coregraful cu stânga-dreapta, sus-jos, trebuie să le ţii minte pe toate. Este într-adevăr o experienţă frumoasă, şi pentru un artist care vrea să aibă ceva în palmares, eu zic că emisiunea asta îşi spune cuvântul clar în cariera lui”.
 
Costi Ioniţă FOTO PRO TV 
 
Săptămâna următoare, Corbul, Leoaica, Panda şi Căpcăunul au pregătit momente speciale, coregrafii spectaculoase şi decoruri care vor surprinde. Totul pentru a pune mâna pe marele trofeu Masked Singer România, dar şi pe titlul de cea mai iubită mască a acestui sezon. 
 
Leoaica FOTO PRO TV
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările