FOTO Cine sunt concurenţii care vor să alunge ghinionul din viaţa lor în sezonul 13 al emisiunii „Dansez pentru tine“

FOTO Cine sunt concurenţii care vor să alunge ghinionul din viaţa lor în sezonul 13 al emisiunii „Dansez pentru tine“

Bianca Drăguşanu şi coregraful Daniel Dobre (dreapta) luptă pentru a îndeplini visul tânărului Vasile Soldea FOTOGRAFII PRO TV

Cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care va începe pe 26 octombrie, la Pro TV, va aduce în ringul de dans opt competitori care au un punct comun: toată viaţa au fost urmăriţi de ghinion, dar, în ciuda tuturor piedicilor, cred în şansa lor şi vor să-şi vadă visurile devenind realitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Greu încercaţi de nenumărate piedici, concurenţii din acest sezon al show-ului „Dansez pentru tine“ s-au agăţat de singurul lucru ce le aducea noroc: dansul. Tocmai de aceea ei vor să alunge prin dans ghinionul de care au tot avut parte până acum în viaţă.

Bianca Drăguşanu luptă în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie tristă. Până să-l aibă pe Vasile, femeia a pierdut mai multe sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului.

Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar Olga a devenit în timp un fel de servitoare. Vasile speră ca visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă şi de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la „Dansez pentru tine“. Bianca Drăguşanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

Monica Davidescu intră în ringul visurilor alături de George Boghian şi de coregraful Cocuţa (Andra Gheorghe, foto dreapta). Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a venit la „Dansez pentru tine“ cu certitudinea că-şi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului. 

Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, ghidaţi de coregraful Bogdan Boantă (foto jos), luptă la „Dansez pentru tine“ cu dorinţa arzătoare de a construi o casă pentru părinţii lui Attila. Până nu a ajuns la şcoală, tânărul originar din Oradea nu şi-a dat seama că a te naşte într-o familie de rromi îţi poate aduce numai ghinioane. Marginalizat, evitat şi tratat în permanenţă altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ţinut lanţ şi pentru părinţii lui s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum vrea să obţină o casă pentru părinţii lui şi un viitor mai bun pentru el.

Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinţilor lui. Aceştia au adăpostit în propria casă un om ce le-a adus numai necazuri. Deşi acest om i-a escrocat, sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ şi chiar şi-a părăsit familia pentru el. Şocaţi de cele întâmplate, părinţii au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit, astfel că situaţia financiară a familiei s-a degradat tot mai mult. Părinţii tânărului au decis să plece în Spania, la muncă, însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el şi de partenera lui, Oana Ioniţă, este coregraful Istvan (Dragoş Roşu, foto dreapta).

Daniel Max Dragomir şi coregrafa Victoria Bucun (Vica, dreapta) îşi unesc forţele pe ringul visurilor pentru Diana Pop, din Cluj Napoca. Diana este foarte talentată şi îşi doreşte să devină coregrafă, însă situaţia financiară precară a familiei nu-i permite să se întreţină din dans. Tânăra a venit „Dansez pentru tine“ cu certitudinea că aici pasiunea ei va fi nu doar înţeleasă, ci şi încurajată. Visul fetei este însă o prelungire a dorinţelor mamei sale, care tot din cauza lipsei banilor nu a putut să facă o carieră în balet. Pentru ea şi pentru mama ei, Diana Pop intră în această toamnă în ringul unde cele mai arzătoare dorinţe devin realitate.  

Gimnastul Marian Drăgulescu dansează în această toamnă la ProTV pentru a sparge ghinionul din viaţa Adrianei Lupu, din Iaşi. După ce membrii familiei ei au făcut nenumărate sacrificii pentru a-şi renova casa, totul a fost distrus atunci când inundaţiile au lovit fără milă. Tragedia familiei nu s-a oprit însă aici. Pentru a noua oară, capul familiei s-a văzut fără loc de muncă, iar mama s-a îmbolnăvit în urma şocului. Adriana, Marian şi coregrafa Doina Botiş (stânga) vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru ca familia tinerei să aibă un trai mai bun.

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din Bucureşti, o tânără care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele două surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit. Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mică pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatăl lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Căiţa, dreapta) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

Şerban Copoţ (dreapta), Hienă de la Animal X, participă la cel de-al XIII-lea sezon al show-ului „Dansez pentru tine“  alături de Valentina Hainăroşie, din Bucureşti, şi de coregraful Lilian Cărăuş. Valentina este unul dintre sutele de mii de copii din România care s-au văzut singuri pe lume, după ce părinţii au fost nevoiţi să ia calea străinătăţii, pentru a munci. Anii de sacrificii şi muncă au fost făcuţi scrum, după ce complexul en-gros din care îşi câştigau pâinea a fost mistuit de flăcări. Iar pentru Valentina necazurile abia începeau. Bunicul s-a accidentat grav şi a murit, bunica a căzut pradă bolii Alzheimer, din cauza datoriilor acumulate părinţii ei au fost obligaţi să-şi vândă apartamentul, iar tânăra s-a  văzut nevoită să se angajeze pe când avea numai 14 ani. Valentina participă la „Dansez pentru tine“ ca să alunge definitiv ghinionul şi să-şi ajute familia, atât de greu încercată.

  • 17:59
    qwrgwrethwrth

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: