FOTO Cine sunt cei doi finalişti de la „Ultimul trib“

FOTO Cine sunt cei doi finalişti de la „Ultimul trib“

Mircea Zamfir, Sorin Brotnei şi Silviu Geandră, în finala „Ultimul trib“ FOTO Antena 1

După alte două eliminări, săptâmâna viitoare, 5 aprilie, doi dintre concurenţii din „Ultimul trib“ vor lupta, pentru ultima dată, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar şi în etapa finală, răsturnările de situaţie încă mai apar în „Ultimul trib“. După încă două eliminări, cântăreţul Sorin Brotnei şi campionul european la gimnastică Mircea Zamfir s-au calificat în finală, iar săptămâna viitoare, 5 aprilie, vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 
 
Fiecare dintre echipele originale a avut câte un reprezentant în prima etapă a finalei: lemurul Sorin Brotnei, cameleonul Silviu Geandră şi crocodilul Mircea Zamfir. „Este o finală tricoloră“, a remarcat Sorin. 
 
Cea mai grea probă de până acum i-a purtat pe cei trei de-a lungul unui traseu incredibil de dificil, de-a lungul căruia pe rând, Sorin Brotnei şi Silviu Geandră au pierdut din avans, dar şi din forţă, în timp ce Mircea Zamfir a continuat traseul cu puteri supraomeneşti. El a fost şi primul care a reuşit să se salveze, în timp ce Silviu şi Sorin au intrat umăr la umăr în ultima probă din traseu, una de răbdare şi îndemânare, puncte forte ale lui Brotnei. 
 
 
Sorin Brotnei FOTO Antena 1
 
„Mi se pare că m-am oprit unde trebuie, mă ajunsese oboseala. Poate dacă aş fi câştigat în faţa lui Sorin amânam acelaşi deznodămând din finală“, a spus Silviu, care a părăsit astfel competiţia, iar Sorin Brotnei şi Mircea Zamfir sunt cei doi concurenţi care vor juca finala „Ultimul trib“, săptămâna viitoare, la Antena 1. 
 
Rămaşi printre cei mai puternici, din 21 de concurenţi, Daniel Chiriţă şi Mircea Zamfir au fost cei care au jucat semifinala din „Ultimul trib“, după ce Silviu Geandră şi Sorin Brotnei au reuşit deja să se califice în prima etapă a finalei. 
 
Mircea Zamfir FOTO Antena 1
 
Daniel Chiriţă a avut o primă strângere de inimă când a aflat că şi în această etapă va avea de parcurs un traseu la capătul căruia se află, din nou, un puzzle. O astfel de probă l-a făcut data trecută să ajungă la duel, iar acum a făcut şi o mărturisire şocantă: pe lângă faptul că nu e obişnuit să rezolve astfel de jocuri, fostul fotbalist nu distinge culorile foarte bine.
 
Ca urmare, la această probă a încercat să îşi creeze un avantaj pe traseu, pentru a-i rămâne mai mult timp la final pentru a forma cubul din bucăţi de lemn, însă l-a pierdut pe parcurs. Mircea şi Chiru au terminat traseul, însă cu greu s-au putut concentra pentru a putea forma puzzle-ul. În cele din urmă, Mircea şi-a dat seama că a desluşit misterul şi, înainte de a monta ultima piesă, l-a îmbrăţişat pe Daniel Chiriţă, care a răsuflat epuizat. „Nu aveam cum să mă bucur total, a fost o bucurie seacă, pentru că eu ştiu cât am pătimit noi doi şi cât de greu a fost. Nu ştiu câţi au fost aşa uniţi cum am fost noi aici“, a spus Mircea Zamfir.
 
„S-a văzut diferenţa, el este şi cu 11 ani mai tânăr. Am părăsit competiţia cu capul sus, nu îmi pare rău, mai ales că am ajuns până aici la vârsta mea“, a spus Daniel Chiriţă. Prietenia lor însă va continua şi acasă, aşa cum cei doi au povestit şi au făcut deja planuri comune după ce au descoperit că amândoi sunt implicaţi în proiecte dedicate copiilor care provin din familii nevoiaşe. 
 
În timp ce Daniel Chiriţă a părăsit „Ultimul trib“ cu gândul că va putea totuşi să bea o cafea bună, Sorin Brotnei, Silviu Geandră şi Mircea Zamfir au primit o veste bună înainte de finală – aceea de a-şi putea suna familiile pentru a-i anunţa veştile bune. Pe cât de fericită, pe atât de grea a fost revederea celor trei cu cei dragi. Iar dacă pe Mircea discuţia cu soţia a părut că l-a ajutat să se încarce cu energie pozitivă, Silviu nu a fost atât de sigur după ce partenera sa, alături de care a venit în „Ultimul trib“, a suspectat că acesta s-ar fi îndrăgostit de o altă concurentă. „Noi ne-am certat şi mai tare de atât şi a fost bine“, a spus acesta încrezător. 
 
La fel de fericită a fost să afle veştile bune şi soţia lui Sorin Brotnei, care era însărcinată în perioada în care acesta a fost în Madagascar. „Niciodată nu o să mai plec de acasă atât de mult timp, maximum trei zile“, i-a promis acesta.    
 
Finala „Ultimul trib“ FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările