FOTO Andreea Mantea părăseşte show-ul „Puterea Dragostei“, de la Kanal D: care este motivul şi cine îi va lua locul

FOTO Andreea Mantea părăseşte show-ul „Puterea Dragostei“, de la Kanal D: care este motivul şi cine îi va lua locul

Andreea Mantea Captură video Kanal D

Andreea Mantea (33 de ani) nu va mai prezenta cel de-al treilea sezon al show-ul „Puterea Dragostei“, de la Kanal D, au anunţat reprezentanţii postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultima ediţie a show-ului „Puterea dragostei“, prezentat de Andreea Mantea, va fi difuzată în 26 iulie, când va avea loc finala celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. 
 
Ce de-al treilea sezon „Puterea Dragostei“ va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!“, tot de la Kanal D. Tânăra a mai prezentat la Kanal D emisiunea „Îmi place dansul“, alături de Victor Slav, şi a avut o rubrică de modă la „Teo Show“, Secrete între fete. 
 
„A fost dificil in perioada pandemiei“
 
Andreea Mantea a prezentat două sezoane de „Puterea Dragostei“, ambele filmate în Turcia. Printre motivele despărţirii de show-ul matrimonial se numără şi distanţa faţă de România, după cum a mărturisit prezentatoarea.
 
„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aştept să revin în România. Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea şi trăirile concurenţilor, pe atât de tare îmi doresc şi abia aştept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici şi de prietenii lui din România“, a spus Andreea Mantea.
 
„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, «Puterea Dragostei». Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenţi, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îşi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenţilor“, a declarat şi Cristina Mihaela Dorobanţu. 

Emisiunea poate fi urmarită de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 şi 17:00-19:00, şi sâmbătă şi duminică, în intervalele 16:00 -18:00 şi 19:00-20:00. Marea Finala „Puterea Dragostei“, va fi difuzată duminică, 26 iulie, la Kanal D.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: