Fostul membru CNA Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy FM

Fostul membru CNA Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy FM

Cristina Trepcea va realiza două emisiuni la radio Itsy Bitsy FOTO Mediafax

Fostul membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului Cristina Trepcea a intrat în echipa Itsy Bitsy FM, unde realizează emisiunea „Psihotaclale“, difuzată în direct, începând din 3 septembrie, în fiecare joi, între orele 21.30 şi 23.00, şi „Meditaţii pentru părinţi“, un program înregistrat şi transmis zilnic la acest post de radio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu noul an şcolar, emisiunile de parenting de la Itsy Bitsy FM sunt realizate de Cristina Trepcea. După ani în care s-a împărţit între rolul de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi activitatea de consiliere ca psiholog şi trainer în programe educaţionale, Cristina Trepcea a ales să deschidă acum un dialog cu ascultătorii maturi de la Itsy Bitsy FM, potrivit reprezentanţilor postului de radio, citaţi de Mediafax.

„Am văzut în ce măsură şi cu ce efect sunt modelaţi copiii noştri de ecranele electronice şi cât de mare este singurătatea celui care nu este însoţit de părinţi prin lumea virtuală. Şi am văzut cât de secretă este disperarea părinţilor şi a educatorilor în faţa provocărilor unei noi generaţii care seamănă prea puţin cu a lor şi care parcă vorbesc o limbă străină. Şi pot să spun că cel mai important lucru pe care l-am învăţat este să învăţ în fiecare zi... de la copii şi de la părinţi, de la cei care au curajul să ceară ajutor şi de la cei care caută să îl ofere. Vreau să împărtăşesc din experienţa mea cu publicul minunat al Itsy Bitsy“, spune Cristina Trepcea, noua realizatoare a Itsy Bitsy FM.

Potrivit sursei citate, ştiind din experienţa ei de mamă că adesea rolul de părinte aduce provocări mari, Cristina Trepcea a găsit formula prin care să fie de ajutor mai multor părinţi cu noua emisiune radio „Psihotaclale“. Pentru că părinţii au nevoie de ascultare mai mult decât de concepte sofisticate, iar învăţarea adevărată se face cu poveşti de viaţă ce activează emoţii puternice, Cristina Trepcea deschide calea undelor tuturor ascultătorilor care s-au simţit măcar o dată depăşiţi în relaţia cu copilul, care au găsit în timp soluţii la probleme de familie, ce pot inspira şi pe alţii, mai spune Itsy Bitsy FM.

„«Psihotaclale» este o emisiune unică în peisajul media românesc şi vine să împlinească o nevoie reală a părinţilor, dându-le o mână de ajutor. De mult timp ne-am dorit să avem o asemenea emisiune interactivă şi acum am găsit omul potrivit care să o realizeze, în persoana Cristinei Trepcea - jurnalist, psiholog şi mamă. Promitem să abordăm subiecte grele precum ruşinea, vinovăţia, sexul, moartea şi altele, care fac şi ele parte din viaţă. Sub protecţia anonimatului şi într-un cadru prietenos, părinţii pot vorbi fără perdea despre ceea ce îi preocupă cu adevărat în relaţia cu cei mici“, spune Nadia Tătaru, director general al Itsy Bitsy FM.

Începând din 3 septembrie, în fiecare seară de joi, între 21.30 şi 23.00, la emisiunea „Psihotaclale“, Cristina Trepcea aşteaptă telefonul ascultătorilor la 0725.300.700. Părinţii pot păstra legătura cu realizatoarea, pot pune întrebări şi pot povesti frământările şi experienţele lor şi în scris la cristina@itsybitsy.ro sau pe www.itsybitsy.ro.

Totodată, Cristina Trepcea aduce la Itsy Bitsy FM, zilnic, în timpul săptămânii, între 16.00 şi 16.30 şi, în reluare, de la 22.00 la 22.30, câte un specialist de marcă în emisiunea „Meditaţii pentru părinţi“, pe care de asemenea o realizează la acest post de radio. Emisiunea este înregistrată, iar joi seara nu este difuzată reluarea acesteia, având în vedere că între orele 21.30 - 23.00 este transmisă în direct „Psihotaclale“, tot cu Cristina Trepcea.

Cristina Trepcea a urmat studii de ştiinţe politice şi psihologie în România şi studii de jurnalism în SUA şi Irlanda. A fost jurnalist de radio, redactor la Pro TV, membru CNA timp de 12 ani, consilier în comunicare şi de 14 ani oferă suport ca trainer de parenting şi psiholog copiilor, adolescenţilor, părinţilor şi celor pasionaţi de dezvoltarea lor personală.

Brandul Itsy Bitsy include singurul post de radio din România pentru părinti şi copii, Itsy Bitsy FM, site-ul www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinti şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României. Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: