Florin Călinescu: „Abia acum îmi dau seama cât e de complicat să fii femeie“

Florin
Călinescu: „Abia acum îmi dau seama cât e de complicat să fii femeie“

Florin Călinescu, la machiaj, pentru a intra în pielea personajului Tanti Florica FOTO Pro TV

39 de zile de repetiţii şi filmări, desfăşurate pe parcursul a patru luni, 30 de actori permanenţi şi guest-star-uri, o echipă formată din 70 de oameni şi 150 de spectatori aflaţi în public, la fiecare episod, acestea sunt doar câteva dintre cifrele din spatele producţiei „Tanti Florica“, sitcom care începe miercuri, 3 octombrie, la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Călinescu, cel care intră nu doar în pielea, ci şi în hainele carismaticei Tanti Florica, a declarat că, odată cu acest rol, a realizat cât e de complicat să fii femeie. „Abia acum îmi dau seama cât e de complicat să fii femeie. Mi-a fost cu adevărat greu să intru în sutienele ei, în ciorapii ei, să-mi pun cerceii ei, să mă machiez şi să îmbrac rochiile ei. Cele născute aşa, probabil au asimilat toate lucrurile astea de-a lungul devenirii lor şi nu li se mai pare o povară. Dar abia acum înţeleg de ce noi, bărbaţii, trebuie să aşteptăm atât de mult o femeie să fie gata. Şi după ce e îmbrăcată, se schimbă, şi după ce e încălţată, se descalţă şi după ce e machiată îşi reface machiajul...“, a declarat actorul. De-a lungul întregului sezon, Florin Călinescu va purta peste 30 de ţinute, cu o medie de trei toalete pe episod.

Serialul care începe miercuri, 3 octombrie, la Pro TV, de la 21.30, e  inspirat de sitcomul britanic „Mrs. Brown’s Boys“, câştigător al unui premiu BAFTA. Ben Kellett, regizorul producţiei britanice, semnează şi regia serialului difuzat de Pro TV, alături de Florin Călinescu şi Bogdan Dumitrescu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: