Florin Chilian lansează piesa „Nevastă-mea“ la „Cronica Cârcotaşilor“

Florin Chilian lansează piesa „Nevastă-mea“ la „Cronica Cârcotaşilor“

Florin Chilian, alături de membrii echipei „Cronica Cârcotaşilor“, la filmarea videoclipului FOTO Prima TV

Florin Chilian îşi lansează o nouă piesă, „Nevastă-mea“, în cadrul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, difuzată miercuri, de la 20:30.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscut pentru piese precum „Iubi“, „Zece“ şi „Cântecul Avocatului – Termopane, Termopane“, Florin Chilian lansează o nouă piesă chiar la „Cronica Cârcotaşilor“, iar cârcotaşii deţin rolurile principale în videoclipul melodiei. Artistul a filmat videoclipul pentru „Nevastă-mea“ în platourile de la Castel Film, în rolurile principale fiind distribuiţi chiar Cârcotaşii, de la Bebeluşele Cristina şi Roxana la prezentatorii Ioana Petric şi Cristian Hrubaru.

Şi serialul „Năşicu’“ are o distribuţie de zile mari, după cum se ştie, rolul principal fiind interpretat chiar de Şerban Huidu. În episodul din această săptămână, il capo di tutti capi are o agendă încărcată, plină de întâlniri cu bărbaţi şi femei celebri. Întrevederile de mare importanţă, miercuri seară, la ora 20:30, la Prima TV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: