Florin Călinescu, înlăcrimat şi aplaudând în picioare, minute în şir, o tânără de 20 de ani la „Românii au talent“: „Ai prea multă energie creatoare în tine“ VIDEO

Florin Călinescu, înlăcrimat şi aplaudând în picioare, minute în şir, o tânără de 20 de ani la „Românii au talent“: „Ai prea multă energie creatoare în tine“ VIDEO

Roxana Zorzolan a transmis un mesaj puternic şi emoţionant prin momentul ei de post-modern rap FOTO captură video

Roxana Zorzolan a reuşit să aducă lacrimi în ochii publicului în cea de-a doua ediţie „Românii au talent“ de la Pro TV. Tânăra a venit cu un moment de post-modern rap, cu care a câştigat juriul, dar mai ales pe Florin Călinescu, care a fost profund impresionat de „energia creatoare“ a fetei.

Roxana Zorzolan, în vârstă de 20 de ani, provine din satul Şerboieni, judeţul Argeş, şi este studentă în Bucureşti la Facultatea de Desen. Este o tânără sensibilă şi introvertită, cu înclinaţii către arte: cântă, desenează, scrie şi, aşa cum a dovedit la „Românii au talent“, are şi un talent actoricesc. Dar cea mai mare dovadă a sufletului ei de artist este faptul că a reuşit să emoţioneze până la lacrimi o sală întreagă.
 
Roxana a apărut pe scenă cu picioarele goale, într-o rochie neagră, având corpul acoperit de rânduri scrise pe piele. S-a legat la ochi cu o eşarfă neagră şi şi-a legat mâinile la spate cu o funie, stârnind nedumerirea membrilor juriului. 
 
Pe negativul melodiei „Read all about it“, tânăra a început cu un monolog, care s-a transformat în rap, alternat cu refrenul piesei ce-i aparţine cântăreţei Emeli Sandé. Prin momentul său, Roxana a dorit să transmită oamenilor un mesaj motivaţional, acela de a avea curajul să se arăte lumii aşa cum sunt, de a lăsa trecutul în urmă pentru a trăi în prezent, dar, mai ales, de a-şi înfrânge fricile pentru a-şi îndeplini visurile.
 
 
Am venit la «Românii au Talent» pentru că nu mai las fricile astea să mă învingă - Roxana Zorzolan
 
Aşa cum spune chiar ea, prin momentul său de la „Românii au talent“, Roxana a reuşit să-ţi înfrângă propriile temeri de a se exprima în faţa lumii.
 
„Am avut o copilărie foarte frumoasă la sat, pentru că fiind aproape de natură, de lucrurile simple, înveţi ce e esenţial în viaţă. Când am venit în Bucureşti am simţit cum toată agitaţia mă influenţează şi de abia aşteptam să plec acasă să-mi regăsesc liniştea şi inspiraţia. Am ales Facultatea de Desen pentru că a fost un mod mut de a mă exprima. Am ales asta pentru că îmi era frică de muzică, îmi era frică să vorbesc, să cânt, să mă arăt oamenilor. Am luptat mult cu chestia asta şi câteodată încă o simt“, a povestit tânăra în filmuleţul de prezentare.
 
„Am venit la «Românii au Talent» pentru că nu mai las fricile astea să mă învingă. Acum frica îmi arată direcţia şi vreau să reuşesc să ajung tot mai aproape de mine, de cine sunt cu adevărat, să mă las liberă să fiu eu“, a spus Roxana cu lacrimi în ochi.
 
Momentul fetei a avut un mare impact emoţional asupra juriului, care a aplaudat-o în picioare, şi i-a marcat şi pe cei prezenţi în sală, mulţi dintre ei fiind surprinşi de camere ştergându-şi lacrimile. La rândul ei, Roxana a fost foarte emoţionată de reacţia publicului şi a juriului.

FOTO Pro TV 
Foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţa ta - Florin Călinescu
Vizibil cel mai impresionat a fost, însă, Florin Călinescu, care a rămas în picioare chiar şi pentru momentul jurizării. 
 
„O să-l numim, de azi înainte, efectul Roxana asupra populaţiei. Mă uit la Florin, care a rămas în picioare. Cred că e prima dată când se întâmplă asta de când e aici“, a spus Mihaela Rădulescu.
 
„Eşti un artist atât de profund şi de complex, încât am o singură rugăminte: eşti foarte tânără, ai grijă să nu arzi prea repede. Pentru că foarte puţină lume se poate apropia de incandescenţa ta. Te rog mult, ai grijă de tine! Ai prea multă energie creatoare în tine. Pune în ordine toate artele tale şi o să fie bine“, a urmat-o Călinescu.
 
 
„Stau şi mă gândesc... Doamne! Cu câte lucruri interesante vine această generaţie. Eşti un exemplu, bravo!“, a spus Andra.
 
„Vii de nicăieri, poţi ajunge oriunde, ca un trăsnet ai apărut. Eşti metafora emisiunii noastre“, i-a spus şi Andi Moisescu.
 
Întrebată de Mihaela Rădulescu ce scrie pe corpul său, Roxana a răspuns: „Este povestea mea, tot ce simt, tot ce m-am ferit să arăt“, lucru care i-a umezit din nou ochii lui Florin Călinescu.
 
În mod evident, Roxana Zorzolan a trecut mai departe cu 4 de DA.
 
După ce s-a retras în culise, juriul a mai avut câteva comentarii la adresa momentului tinerei.
 
„Când am început să înţeleg momentul ei, m-am simţit prost pentru că am judecat-o la început zicând «aoleu...»“, a mărturisit Andra.
 
„Eu am simţit nevoia după momentul ei să ies puţin afară pentru 3 minute. Uneori simt nevoia să rămân doar eu cu mine şi să mă gândesc la momentele astea. Le spuneam colegilor, cu momente de genul ăsta nu doar că nu te întâlneşti în fiecare sezon, cu momente de genul ăsta doar cu puţin noroc te poţi întâlni de mai multe ori în viaţă“, a adăugat Andi.
 
FOTO captură video Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările