Florin Busuioc a revenit la Pro TV, după infarct: „Am venit cu veşti proaste“

Florin Busuioc a revenit la Pro TV, după infarct: „Am venit cu veşti proaste“

FOTO captură Ştirileprotv

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a revenit joi pe post, după două luni de la infarctul de pe 6 noiembrie, în urma căruia i-au fost montate două stenturi.

"Am o surpriză pentru dumneavoastră“, a anunţat Oana Andoni, gazda Ştirilor Pro TV, înainte de a-l introduce pe Busu: „S-a întors la datorie colegul meu Florin Busuioc. Ne-a fost tare dor de tine. Toată lumea te-a aşteptat din toată inima“, a adăugat prezentatoarea. 
 
”La mulţi ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumoasă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu veşti proaste. Am venit cu frig“, a răspuns Florin Busuioc înainte de primul buletin meteo după aproape două luni de pauză. 
 
A fost prima apariţie a lui "Busu" de la infarctul pe care l-a suferit la Craiova, după un spectacol de teatru în care a jucat.
Actorul a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la sfârşitul lunii noiembrie. 
 
Florin Busuioc a suferit un infarct pe 6 noiembrie, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.  Recuziterul Alex Ciuică a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a făcut primele manevre de resuscitare.
 
Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile.
 
A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: