Florin Busuioc face prognoza vremurilor la „Serviciul Român de Comedie“

Florin Busuioc face prognoza vremurilor la „Serviciul
Român de Comedie“

Gina Pistol, Florin Busuioc şi Jojo, într-o scenetă SRC FOTO Pro TV

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, vine în această seară la „Serviciul Român de Comedie“, pentru a face prognoza vremurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitatul lui Toni Grecu se va amuza împreună cu acesta într-un interviu savuros şi va puncta cu umor care sunt vremurile ce-i aşteaptă pe români: creşterea preţului la benzină va genera o ceaţă densă şi frig în toate buzunarele, în zonele de deal şi de munte oamenii vor renunţa la maşini şi vor merge cu calul, de Anul Nou oamenii vor merge cu capra şi cu ursul, iar în restul anului vor merge cu cerşitul la FMI. 

 În ediţia difuzată la Pro Tv de la ora 20.30, Florin Busuioc se va întâlni şi cu Greta (Gina Pistol) şi Areta (Jojo), care îi vor prezenta vremea în stilul lor, cu ploi cu şampanie franţuzească, apoi va da nas în nas şi cu Lovinia (Aniela Petreanu) şi Costel (Mihai Bobonete).  

Tot în ediţia de miercuri a Serviciului Român de Comedie, un întreprinzător (Mihai Bobonete) se gândeşte să facă o crescătorie de alge halucinogene, care au efect euforizant şi se consumă în mâncăruri gătite. 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările