Fostul partener al Andrei la „Dansez pentru tine“, pe scena Românii au talent: mesaj emoţionant pentru emigranţi, alături de corul Aletheia

Fostul partener al Andrei la „Dansez pentru tine“, pe scena Românii au talent: mesaj emoţionant pentru emigranţi, alături de corul Aletheia

Florin Birică FOTO Captură video

Florin Birică, primul câştigător „Dansez pentru tine“, unde a făcut echipă cu Andra Măruţă, a reapărut pe scenă la „Românii au talent“ alături de colegii săi de la corul Aletheia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Birică, câştigătorul „Dansez pentru tine“ în 2006, a venit la „Românii au talent“ în ediţia din 19 aprilie alături de corul Aletheia din Iaşi. 
 
El şi colegii săi au creat un moment special. În timp ce cântau, pe lângă coregrafie, unul dintre concurenţi prezenta diverse bannere cu mesaje emoţionante precum „Sunt emigrant“, „Mergi mai departe!“, „Totul va fi bine“, „Las o casă pentru o casă“, „Sunt speriat“, „Cer ajutor“, „Mă pierd în mulţime“, „Plec? Mă întorc? Da? Nu? Nu ştiu?“, „Sunt trădat de ai mei“, „Singur… fiecare pentru el“, „Lupt singur“, „Opriţi-vă! Suntem împreună“. 
 
Totodată, pe scenă au apărut, pe rând, un geamantan, o casă în miniatură, iar la final mesajul a fost: „Vreau acasă“.
 
Juriul s-a arătat încântat de prestaţia lor. „A fost un moment frumos, bravo. DA pentru vocile voastre“, a spus Mihai Petre.

Andra, cea alături de care Birică a participat la „Dansez pentru tine“, l-a recunoscut imediat. „E Florin Birică“, a spus membra juriului.
 
„V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez. Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos. Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine“, a afirmat Andra.
 
 
Cântăreaţa a mărturisit că Florin Birică îl admira foarte mult pe Mihai Petre la „Dansez pentru tine“: „Atunci când dansam împreună cu Florin, era foarte supărat că Mihai nu era coregraful nostru“, a spus Andra.
   

Despre Florin Birică 

Florin Birică a devenit cunsocut în 2006, când, alături de Andra, a reuşit să câştige primul sezon al show-ului „Dansez pentru Tine“ şi premiul cel mare de 60.000 de euro.
   
 
După concurs, tănărul originar din Iaşi a cheltuit toţi banii câştigaţi cumpărându-şi un apartament în Iaşi, unde a locuit cu iubita lui, care, între timp, l-a părăsit şi a plecat la muncă în Italia. Până în luna ianuarie a anului 2017, a lucrat ca educator la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, iar acum îşi câştigă bani din muzică, fiind membru al Filarmonicii Moldova din oraşul natal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: