Florin Călinescu revine la Pro TV: va juriza show-ul Românii au talent în locul lui Bebe Cotimanis

Florin Călinescu revine la Pro TV: va juriza show-ul Românii au talent în locul lui Bebe Cotimanis

Florin Călinescu îi va lua locul lui Bebe Cotimanis la masa juriului Românii au talent FOTO Pro TV

Florin Călinescu (59 de ani) este noul membru al juriului emisiunii „Românii au talent“, acesta putând fi văzut de telespectatori începând cu noul sezon al show-ului, care va fi difuzat de Pro TV în primăvara anului viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune a fost făcut în ediţia de luni seară, 12 octombrie, a Ştirilor Pro TV, când acesta a anunţat în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul şase al show-ului „Românii au talent“.

Românii au talent. Florin Călinescu: „Talentul meu principal e să le vorbesc oamenilor“

„Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor“, a declarat Florin Călinescu, într-o discuţie în direct cu Andreea Esca.

„Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: «Unde eşti, ce faci?» (...) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni“, a spus Florin Călinescu, citat de Mediafax, precizând că, din punctul său de vedere, românii au mai mult talent decât alte popoare.

florin calinescuFlorin Călinescu, alături de Andreea Esca, în platoul Ştirilor Pro TV FOTO Pro TV

„Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!“, a mai afirmat Florin Călinescu.

Românii au talent. Bebe Cotimanis se va dedica proiectelor de televiziune şi teatru

Ulterior, într-un comunicat de presă, Pro TV a anunţat că Bebe Cotimanis se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat: „Datorită experienţei sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci «Românii au talent», a contribuit din plin la descoperirea talentelor şi a mizat de fiecare dată pe emoţia pe care concurenţii au reuşit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat.“

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori şi prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor 1990, la radio, cu emisiunea „Duminicile celor singuri“, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro.

Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale“ şi a debutat în 1981, în serialul „Lumini şi umbre“. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, printre care „Asfalt Tango“, „Filantropica“, „Băieţi buni“, „O vară de neuitat“, „Anticamera“ şi „Maria“.

„Românii au talent“, cel mai urmărit show de divertisment din România, a ajuns la cel de-al şaselea sezon. În prezent, caravana „Românii au talent“ este în căutarea noului erou naţional, care merită să ajungă pe scenă şi să câştige marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Preselecţiile pentru noul sezon al emisiunii „Românii au talent“ au început, iar caravana a vizitat deja patru oraşe, în care sute de concurenţi au venit hotărâţi să demonstreze că sunt talentaţi. Căutările continuă, iar caravana „Românii au talent“ se va opri în următoarea perioadă la Chişinău, Craiova şi Iaşi.

În sezonul trecut al emisiunii, marele câştigător a fost grupul Speed Cubing, care a încântat juriul şi publicul cu un show de rezolvare a cubului Rubik.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: