Finala „Uite cine dansează“ vs. debutul „Insula iubirii“: cine a ieşit învingător în audienţe. Kanal D a luat faţa granzilor

Finala „Uite cine dansează“ vs. debutul „Insula iubirii“: cine a ieşit învingător în audienţe. Kanal D a luat faţa granzilor

Finala „Uite cine danseaza“ (Pro TV) n-a reuşit să câştige lupta pentru audienţă cu „Insula iubirii“ (Antena 1) şi „Dragoste infinită“ (kanal D)

Finala „Uite cine dansează“ a coincis cu debutul celui de-al treilea sezon „Insula iubirii“, sporind lupta pentru audienţe dintre Pro TV şi Antena 1. Cu toate acestea, serialul turcesc de la Kanal D a ieşit învingător pe două segmentele de public.

Ştiri pe aceeaşi temă

La nivel naţional, finala „Uite cine dansează!“, câştigată de actorul Marius Manole, a ieşit pe locul secund în audienţe după Kanal D, cu serialul „Dragoste infinită“.  Pro TV a ţinut în faţa televizoarelor 1,2 milioane de români pe minut, în timp ce Kanal D a avut o medie de 1,5 milioane de persoane. Antena 1, cu „Insula iubirii“, a ocupat a treia poziţie, cu 860.000 de telespectatori, arată Pagina de Media.
 
La oraşe, Kanal D a câştigat din nou lupta pentru audienţe cu 768.000 de telespectatori, urmat de Pro TV cu 696.000 de persoane şi Antena 1, care a fost urmărit de 522.000 de persoane din mediul urban.
 
Pe segmentul comercial, clasamentul s-a inversat, „Insula iubirii“ (Antena 1) fiind urmărită de 339.000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Pe locul al doilea s-a aflat Pro TV (302.000 de persoane), urmat de Kanal D, cu 227.000 de telespectatori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările