Finala „Ferma vedetelor“. Cine luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: „Sper să nu fim încrâncenaţi!“

Finala „Ferma vedetelor“. Cine luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: „Sper să nu fim încrâncenaţi!“

Vladimir Drăghia, Daniel Iordăchioaie, Graţiela Duban şi Cosmin Natanticu au fost eliminaţi înainte de marea finală FOTO Pro TV

Câştigătorul „Ferma Vedetelor“ va fi desemnat în această seară, de la ora 21.30, când ultimii doi concurenţi vor lupta pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro şi titlul de „fermierul anului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Finala celui de-al treilea sezon al reality show-ului va fi disputată de comediantul Cătălin Neamţu, care a marcat o premieră, după ce a ajuns până la sfârşit fără a trece prin vreun duel, şi actriţa Tania Popa, care a intrat mai târziu în competiţie, dar care a reuşit să câştige un loc în ultimul act. 
 
Ultimii concurenţi eliminaţi înainte de finala „Ferma vedetelor“ au fost Cosmin Natanticu, Graţiela Duban, Daniel Iordăchioaie şi Vladimir Drăghia.
 
Aşadar, în această seară de la ora 21.30, toate vedetele acestui sezon vor fi în arena duelului pentru a fi martorii marei finale dintre Cătălin Neamţu şi Tania Popa.
 
Se anunţă o finală intensă, între un bărbat şi o femeie, cu probe grele, care le vor solicita foarte mult concentrare, îndemânarea, forţa, dar va pune la încercare şi norocul! „Nu îmi e teamă de nimic, nu mi-a fost teamă până acum, n-am nicio teamă!“, a declarat Cătălin Neamţu despre primul şi ultimul lui duel din fermă.
 
„Sper din tot sufletul să pornim la acel duel cum am pornit cu Daniel! Să nu fim încrâncenaţi, dar să dăm tot ce putem în ring! Eu asa o să fac!“, a mărturisit Tania. 
 
citeste totul despre: