Filmul horror „Scream“ va fi transformat în serial TV

Filmul horror „Scream“ va fi transformat în serial TV

În primul film „Scream“, criminalul cunoscut sub numele de Ghostface teroriza un grup de studenţi FOTO Forbes

Filmul horror „Scream“ urmează să stea la baza unui serial TV asemănător care urmează să fie difuzat în 2015, pe MTV. Postul de televiziune a apelat la o metodă unică de promovare, alegându-şi deja distribuţia.

Celebra franciză horror „Scream“ va fi transformată într-un serial de zece episoade, ce urmează să aibă debutul în 2015, în apropiere de Halloween, potrivit unui anunţ făcut de MTV. Postul de televiziune s-a folosit de Twitter pentru a posta un mesaj criptic în care era evidenţiat un număr de telefon. Odată apelat, o voce masculină întreba „Îţi plac show-urile TV înfricoşătoare?“, ca mai apoi să anunţe şi viitoarea premieră oficială a show-ului.

Show-ul a fost anunţat din 2013 că va intra în producţie, serialul urmărind aventurile unui nou grup de adolescenţi terorizaţi de un criminal psihopat. Episodul-pilot, regizat de Jamie Travis, îi va avea în prim plan pe Willa Fitzgerald, fiica unui pastor, pe John Karna, IT-ist cu înclinaţie spre cultura pop, pe Carlson Young şi pe Amadeus Serafini, un copil cu o parte întunecată.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu fraţii Weinstein (n.r. - Harvey şi Bob, creatorii filmului din 1996). «Scream» este una dintre francizele reprezentative ale cinematografiei, iar MTV este reţeaua perfectă pentru a o aduce la viaţă pe micul ecran“, a declarat Susane Daniels, preşedintele de programare pentru MTV.

În primul film din seria „Scream“, actorul Neve Campbell juca rolul personajului Sidney Prescott, elev de liceu care a devenit ţinta unui criminal cunoscut sub numele de Ghostface. În transpunerea peliculei pe micul ecran, criminalul nu va apărea în niciunul dintre episoade, drepturile de autor ale acestuia nefiind rezervate de către MTV.

Inspirat din cazul real au ucigaşului în serie Daniel Harold Rolling, filmul din 1996 combina comedia şi atmosfera de mister a unui film poliţist pentru a satiriza clişeele genului horror popularizate în pelicule precum „Halloween“ şi „Vineri 13“. A câştigat 173 de milioane de dolari la nivel mondial, fiind apreciat şi pentru coloana sonoră, beneficiind de alte trei continuări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: