Filme de dragoste. Poveştile care merită urmărite în seara aceasta

Filme de dragoste. Poveştile care merită urmărite în seara aceasta

Filme de dragoste

Programul TV de azi anunţă câteva filme de dragoste interesante, care merită urmărite. Iată câteva recomandări pentru dumneavoastră:

Ştiri pe aceeaşi temă

Filme de dragoste. Iubiri încurcate. 19:05. Cinemax. Holden McNeil (Ben Affleck) şi Banky Edwards (Jason Lee) sunt foarte buni prieteni şi colaboratori. Cei doi realizează împreună o serie de benzi desenate de mare succes. Tot o creatoare de benzi desenate, Alyssa Jones (Joey Lauren Adams) le va pune însă la grea încercare prietenia. 
 
Cum o cunoaşte, Holden se îndrăgosteşte lulea de ea. Alyssa însă nu pare deloc interesată de o relaţie amoroasă, ci mai degrabă de una prietenească, ceea ce pe Holden îl pune în dificultate. 

Pentru Banky, lucrurile sunt mult mai simple. Relaţia din ce în ce mai strânsă dintre Alissa şi Holden este o adevărată ameninţare, Banky simţind cum îşi pierde cel mai bun prieten. 

Filme de dragoste. „Mult zgomot pentru nimic”, pe Filmcafe

Filme de dragoste. Raţiune şi simţire. Digi Film. 22:35. Filmul este povestea surorilor Dashwood, Elinor, Marianne şi Margaret. Tatăl lor moare pe neaşteptate şi averea sa intră în posesia fiului din prima căsătorie, John. În aceste circumstanţe, văduva şi fiicele ei rămân fără casă şi fără bani pentru a se putea întreţine. Ele se mută în căsuţa oferită de o rudă binevoitoare. În ciuda situaţiei în care au ajuns, Elionor şi Marianne se încăpăţânează să caute romantismul într-o societate obsedată de avere şi de statutul social şi care rezervă femeilor doar un rol decorativ. 
 
Elinor se îndrăgosteşte de Edward, timidul frate al lui Fanny. Înainte ca ea să-şi exprime sentimentele, Fanny îl expediază pe Edward la Londra. Elinor se străduie să-şi ascundă trăirile, timp în care Marianne e acaparată de o pasiune dezlănţuită pentru chipeşul Willoughby.   
 
Filme de dragoste. Mult zgomot pentru nimic. Filmcafe. 17:55. Claudio se îndrăgosteşte şi o cere de soţie pe frumoasa Hero, fiica lui Leonato, guvernatorul oraşului. Verişoara Beatrice, inteligentă şi limbută, îi stă alături la bine şi la rău. Chiar dacă duelurile ei verbale cu cinicul Benedick îi fac pe ceilalţi să râdă, prin farsa pusă la cale, ele ajung să se transforme în declaraţii de dragoste. Însă la petrecerea de dinaintea nunţii, fratele vitreg şi rău al lui Don Pedro pune la cale dezonoarea tinerei mirese. Crezând că a fost înşelat, Claudio o umileşte în public. 

Tatăl anunţă falsa veste a morţii fiicei Hero, trădătorii lui Don John sunt prinşi, iar Claudio se căieşte şi acceptă îndurerat să se căsătorească cu o soră ce îi seamănă lui Hero, mai târziu aflând că este chiar fiinţa iubită. În final, cei doi, plus cuplul secundar Beatrice şi Benedick, îşi unesc fericiţi destinele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: