Filme de dragoste. Patru recomandări pentru acest weekend

Filme de dragoste. Patru recomandări pentru acest weekend

Filme de dragoste

Programul TV din weekend-ul acesta propune şi câteva filme de dragoste atractive. Iată câteva recomandări pentru acest sfârşit de săptămână:

Ştiri pe aceeaşi temă

Filme de dragoste. Despărţiţi, dar împreună. Sâmbătă. Digi Film. 20:00. Brooke (Jennifer Aniston) şi Gary (Vince Vaughn) se găsesc, se îndrăgostesc şi se decid să se mute împreună. Zis şi făcut. Dar, când să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi, descoperă că, de fapt, nu se prea înţeleg, iar micile gesturi casnice nu pot fi acceptate prea uşor. Şi atunci încep frecuşurile orgolioase ale unui război rece în familie.
 
Bineînţeles că genul acesta de satiră socială şi comedie romantică pare mereu multiplicată. Nou şi interesant de văzut însă este cuplul Aniston-Vaughn. Cei doi sunt de ceva timp cuplu şi în viaţa de toate zilele şi toată lumea va dori să vadă cum funcţionează atracţia dintre cei doi şi pe ecran.
 

Filme de dragoste. O poveste „Romeo şi Julieta”, pe TV 1000

Filme de dragoste. Kate şi Leopold. TV 1000. 21:30. Kate McKay este un director modern, o adevărată femeie a secolului 21, care se zbate să reuşească într-o lume dominată de marile corporaţii. Leopold, cel de-al treilea duce de Albany, burlac încântător, aristocrat până în măduva oaselor, vine din secolul al XIX-lea. Pentru că o falie temporală îl aduce pe Leopold în New York-ul zilelor noastre, suntem martori la naşterea unei idile de modă veche. 
 
Filme de dragoste. Duminică. Dragoste în stil italian. 21:30. TV 1000. Filmul este rescrierea poveştii Romeo şi Julieta, într-o manieră modernă, în Bronx-ul anilor '90. Cappamezzas, doi sicilieni născuţi în Bronx, au dezvoltat o afacere în catering-ul local. Succesul lor atrage invidia familiei Malacicis, ce conduce un restaurant de lux cu specific italian. Dar destinul îşi are propriile reguli. Rosario Cappamezzas se îndrăgosteşte de Gina, fiica familiei rivale.
 
Filme de dragoste. Duminică. Roxanne. Pro Cinema. 18:15. C.D. bales, pompier-şef, este îndrăgostit în secret de Roxanne, o superbă studentă la astronomie. Din păcate, ea îl place pe Chris, tot pompier, foarte arătos însă şi cam nerod din fire. 
 
Când C. D. acceptă să-i vândă câteva ponturi lui Chris ca să o cucerească pe tânără, triunghiul cu pricina sfârşeşte prin a face o serie de momente care mai de care mai comice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: