Filme pentru copii. Patru producţii interesante pentru cei mici

Filme pentru copii. Patru producţii interesante pentru cei mici

Filme pentru copii. Violetta este unul dintre personajele preferate de copii

Programul TV de azi are numeroase producţii interesante şi pentru copii. Iată câteva recomandări pe care le puteţi face celor mici:

Ştiri pe aceeaşi temă

Filme pentru copii. Violetta. Disney Channel. 18:00. Serialul Violetta prezintă povestea unei adolescente talentate care revine în oraşul ei natal, Buenos Aires, după ce a locuit câţiva ani în Europa. Aici găseşte prieteni loiali, descoperă iubirea şi pasiunea pentru muzică, în timp ce se confruntă cu toate provocările şi dilemele aferente procesului de maturizare. 
 
Violetta are o voce minunată, dar încă nu ştie acest lucru. Ea a moştenit acest talent de la mama sa, o faimoasă actriţă de teatru muzical, care a murit într-un accident tragic pe când Violetta era foarte mică. Tatăl ei, German, este un bărbat de succes - dar foarte sever şi protector - care îşi iubeşte fiica enorm, dar îi ascunde orice informaţie legată de mama sa, deoarece îi e teamă că Violetta va avea aceeaşi soartă ca şi ea.
 
Filme pentru copii. Garfield Show. 18:40. Boomerang. Garfield este un motan adorabil care locuieşte cu Jon, un creator de desene animate, şi Odie, un câine pe cât de simpatic pe atât de prostuţ. 
 
Se ştie că de obicei oamenii adoptă animalele de companie, dar în cazul lui Garfield regulile nu se aplică: el e stăpânul în casă şi, ajutat şi de atitudinea lui inimitabilă, succesul e garantat. Leneş, egoist, morocănos şi cam plinuţ, motanul are câteva mari pasiuni: să mănânce, să doarmă, să se uite la TV şi să facă haz de Odie. 
 

Filme pentru copii. Mordecai şi Rigby sunt pe Cartoon Network

Filme pentru copii. Legenda lui Korra. 19:00. Acţiunea din The Legend of Korra are loc la 70 de ani după evenimentele din Avatar: The Last Air Bender şi urmăreşte următorul Avatar - o fată pe nume Korra, provenită din regiunea sudică a Tribului Apei. 
 
Posedând 3 din cele 4 elemente (Pământ, Apă şi Foc), Korra încearcă să dobândească şi puterea Aerului, iar căutările o poartă în Oraşul Republicii, centrul lumii "Avatar". Ea descoperă că oraşul abundă în crime şi există o aversiune crescândă faţă de maeştrii elementelor, iar aceasta ar putea distruge oraşul.
 
Filme pentru copii. Un show obişnuit. 18:40. Mordecai şi Rigby sunt doi buni prieteni care fac din problemele şi treburile plicticoase de zi cu zi nişte lucruri fantastice. Mordecai e o tânără gaiţă albastră care acum învaţă simţul răspunderii. E bine crescut, dar asta nu înseamnă că nu-i plac şi micile distracţii din când în când - distracţii aiurite, desigur. Rigby dă dovadă de o neînfricare care arată clar că nu prea ştie ce sunt alea limite. Tataie, deşi arată ca un om, e o acadea din Lolliland. De când se ştie a fost putred de bogat şi a trăit în puf. Se bucură de orice lucru ca un copil. Cum Tataie e complet aiurit, lui Benson îi revine misiunea de a administra parcul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările