Filmările pentru ultimul sezon din „House of Cards“, suspendate pe o perioadă nedeterminată, după acuzaţiile împotriva lui Kevin Spacey

Filmările pentru ultimul sezon din „House of Cards“, suspendate pe o perioadă nedeterminată, după acuzaţiile împotriva lui Kevin Spacey

Actriţa Robin Wright joacă rolul soţiei Preşedintelui Francis Underwood, interpretat de Kevin Spacey FOTO Cinemagia

Filmările pentru cel de-al şaselea şi ultimul sezon al serialului „House of Cards“, cu Kevin Spacey în rol principal, au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată, în urma acuzaţiilor recente care au compromis reputaţia actorului.

Actorii şi echipa de filmare a serialul produs de MRC au fost anunţaţi ieri dimineaţa în legătură cu întreruperea filmărilor, arată Deadline.com.
 
„MRC şi Netflix au decis să suspende producţia pe House of Cards, sezonul şase, până se va lua o nouă decizie, pentru a ne oferi timp de revizuire a situaţiei actuale şi pentru a ne răspunde îngrijorărilor actorilor din distribuţie şi ale echipei noastre“, au declarat cele două companii într-o declaraţie comună.
 
Veştile au venit la mai puţin de 24 de ore după ce Netflix a anunţat că „House of Cards“ se va încheia cu sezonul 6, care urma să apară anul viitor, după ce protagonistul Kevin Spacey (58 de ani) a fost acuzat de actorul Anthony Rapp (46 de ani), cunoscut pentru rolul din „Star Trek: Discovery“, că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe când avea 14 ani.
 
Serialul „House of Cards“, nominalizat la premiile Emmy, se afla în producţie în Baltimore, pentru sezonul 6. Executivii de la Netflix şi MRc s-au prezentat acolo luni pentru a se întâlni cu distribuţia şi echipa pentru a se asigura că aceştia continuă să se simtă în siguranţă şi sprijiniţi, după acuzaţiile împotriva lui Spacey, care nu a fost programat să apară pe platourile de filmare luni.
 
Sezonul 6 din „House of Cards“ urma să aibă 13 episoade şi ar fi avut premiera la mijlocul lui 2018 pe Netflix. În serialul de succes, Kevin Spacey joacă rolul manipulatorului şi ucigaşului preşedinte Francis Underwood. Deocamdată este neclar cum oprirea filmărilor va influenţa acest lucru.
 

„House of Cards“ este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu acelaşi nume a lui Michael Dobbs. Amplasat în zilele noastre, în Washington D.C., House of Cards este povestea lui Frank Underwood, liderului democrat al Camerei Reprezentanţilor din Congres care, după ce noul preşedinte îi refuză numirea în postul de secretar de stat, decide să se răzbune pe cei care l-au trădat.

Claire Underwood, soţia lui Frank, conduce organizaţia non-profit „Apă curată“ şi de multe ori se amestecă în jocurile politice pe care acesta le iniţiază. Zoe Barnes, reporter la Washington Herald (mai târziu Slugline), disperată dupa subiecte incendiare, face o înţelegere cu Frank pentru a primi informaţii privilegiate. De-a lungul episoadelor, Frank Underwood reuşeşte să-şi facă o sumedenie de „prieteni“, utilizând toate mijloacele, inclusiv şantajul, dar în aceeaşi măsură şi nenumăraţi duşmani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: