„Ferma Vedetelor“: Ultimul şi cel mai aşteptat duel se dă între Vica Blochina şi Cristina Cioran

„Ferma Vedetelor“: Ultimul şi cel mai aşteptat duel se dă între Vica Blochina şi Cristina Cioran

Vica Blochina şi Cristina Cioran vor fi protagonistele ultimului duel de la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“. Augustin Viziru, în calitate de fermier al săptămânii, a trimis-o la duel pe Vica Blochina, care nu are de ales şi se va lupta pentru un loc în finala „Ferma Vedetelor“ cu prietena ei, Cristina Cioran.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ferma Vedetelor“: Prietenele Cristina Cioran şi Vica Blochina se transformă în rivale

Multă muncă, voie bună, suprize şi noi pedepse – aşa se poate rezuma în câteva cuvinte ediţia de miercuri seară a show-ului „Ferma Vedetelor“. Augustin Viziru a făcut cărţile şi a trimis-o la ultimul duel, înainte de marea finală, care va fi difuzată în direct pe 30 mai, pe Vica Blochina. Aceasta se va lupta cu prietena ei, Cristina Cioran. Cele două sunt singurele femei care au reuşit să ajungă atât de departe, iar duelul lor este unul dintre cele mai aşteptate, datorită legăturii strânse care s-a creat între ele. 
 
Nea Raţă le-a făcut o vizită matinală, care le-a dat de muncă fermierilor: au pus lambriuri în bucătărie, au dat cu baiţ foişorul şi au lucrat la acoperişul bucătăriei. „Ăsta e hobby-ul lui nea Raţă: să ne dea de muncă!“, a spus Dan Helciug.
 

„Ferma Vedetelor“: George Vintilă, întâlnire-surpriză

George Vintilă a fost trimis să caute indicii în pădure şi a avut surpriza să îl găsească, pe cărare, pe fratele său, Marius. „Mă bucur să te văd mare şi solid“, i-a spus George după ce l-a îmbrăţişat. Întâlnirea dintre ei a fost presărată cu glume şi ironii. George i-a povestit cum stau lucrurile în fermă, cu cine se înţelege bine şi le-a făcut profilul tuturor: „I-am arătat ferma. I-a plăcut atât de mult, încât a început să pună din proprie iniţiativă osul la treabă. A tăiat nişte lemne, în schimbul mesei.“

ferma vedetelor
 

„Ferma Vedetelor“: Augustin Viziru aproape că şi-a învins temerile

Augustin s-a urcat pe casă, cu toate că îi este frică de înălţime, şi a lucrat la acoperiş. Pentru asta, el i-a cerut lui nea Raţă un pui, însă nu a primit decât morcovi, ţelină, cartofi şi bulion. Ionuţ Iftimoaie l-a ajutat să coboare, iar ca să se simtă în siguranţă, în loc să repare, a mai scos nişte scânduri pentru a-şi crea puncte de sprijin. Nea Raţă, văzându-l cuprins de panică, i-a mişcat scara la coborâre: „Bre! Astea nu sunt glume!“, a strigat Augustin. 
 
Şi de această dată au împărţit coşul pe care l-a primit George, însă sancţiunea a fost mai aspră ca niciodată: nea Raţă le-a luat pe termen nelimitat vacile, principala lor sursă de hrană. 
 
Iulia Vântur le-a amintit concurenţilor din „Ferma Vedetelor“ de un moment foarte important ce se va petrece curând: „Săptămâna viitoare vor reveni toţi fermierii şi îşi vor spune votul cel mai important, care poate elimina pe cineva.“ Aceste cuvinte au dat startul părerilor şi o nouă discuţie s-a pornit între Vica şi Ionuţ. 

ferma vedetelor
 
În ediţia din această seară, de la 20.30, fermierii se vor confesa  în faţa lui nea Raţă, spunându-şi fiecare părerea despre ceilalţi concurenţi din „Ferma Vedetelor“. Împărţeala bunătăţilor din coşurile continuă, iar sancţiunile şi surprizele vin întotdeauna mâna în mână la „Ferma Vedetelor“. Ce li se întâmplă fermierilor şi de ce se supără Iulia Vântur, rămâne de văzut în această seară.
 
Ferma Vedetelor a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20.30 – 21.26, de aproximativ 1,3 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 21.24, peste 1,6 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările