„Ferma Vedetelor“: Roxana Ionescu şi Cristina Cioran, protagonistele celui mai intens duel. Cine a părăsit show-ul

„Ferma Vedetelor“: Roxana Ionescu şi Cristina Cioran, protagonistele celui mai intens duel. Cine a părăsit show-ul

Roxana Ionescu a fost eliminată din „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor. Roxana Ionescu a părăsit, sâmbătă seară, „Ferma Vedetelor“, după un duel intens cu Cristina Cioran, tensiunea şi determinarea de a rămâne şi de a demonstra că sunt capabile văzându-se până în ultima secundă de luptă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Ionescu a fost trimisă direct la duel de noii colegi de la „Ferma Vedetelor“, imediat după ce a intrat în show-ul de la Pro TV. Aceasta a declarat că se simte nedreptăţită de decizie, emisiunea fiind una dură. Şi chiar dacă lupta cu adversara sa, Cristina Cioran, a fost una strânsă, „Mama Natură“ s-a văzut nevoită să părăsească ferma după doar câteva zile petrecute acolo, un timp mult prea scurt pentru speranţele ei măreţe.

Ferma Vedetelor: Dan Helciug fuge de muncă, spre disperarea colegilor

Dimineaţa de vineri a început într-o notă de incertitudine: oare cine s-a certat aseară? Răspunsul nu a întârziat să apară: Dan Helciug şi Augustin Viziru. Din nou, motivul a fost faptul că Dan nu munceşte. „De muncă a fost, dar n-a vrut să vină la coteţ, n-a vrut să mulgă vaca, l-a lăsat singur pe el“, a declarat Ionuţ Iftimoaie.

Lipsa cafelei a fost înlocuită cu reprize de dans, acrobaţii cu lopeţile, curăţenie în curte, plantarea gazonului. Acestea au devenit activităţile de înviorare ale conucurenţilor. Atmosfera din bucătărie a rămas la fel de tensionată între Vica Blochina, Cristina Cioran şi Roxana Ionescu, prezenţa celei din urmă incomodându-le vizibil pe cele două concurente.

ferma vedetelorDima Trofin (stânga) şi Ionuţ Iftimoaie, la înviorarea de dimineaţă FOTO Pro TV

Nea Raţă le-a adus cadou câte o găină fiecăruia, mâncare pentru animale, o bidinea, o sticlă de vin şi un pachet surpriză. Inspecţia sarcinilor săptămânale a decurs bine. Chiar dacă mai au de lucru, fermierii se îndreaptă într-o direcţie bună, astfel ei au reuşit să câştige toţi cei 50 de arginţi.

Ferma Vedetelor: Roxana Ionescu, în lacrimi înaintea duelului

Cele două dueliste, Roxana şi Cristina, şi-au făcut bagajul, şi-au luat la revedere de la restul concurenţilor şi au plecat către camerele izolate din pădure ca să îşi poată petrece noaptea în linişte şi să se concentreze. În gaşca veselă formată din Dan, Vica şi Cristina s-a lăsat cu cântec şi îmbrăţişări. Roxana a primit încurajări de la fermieri, iar Ionuţ i-a spus: „Ai încredere în forţele tale!“.

Cristina şi Roxana au primit dreptul de a da un telefon scurt. Cristina a ales să o sune pe prietena ei, pentru a se încărca de energie. Roxana a izbucnit în lacrimi când Iulia Vântur i-a arătat telefonul şi a decis să îşi sune mama, pentru a primi încurajarea şi sprijinul moral de care avea nevoie pentru a face faţă presiunii.

Cristina Cioran şi Roxana Ionescu au fost protagonistele celui mai intens duel de la fermă FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor: Prima rundă a duelului, K.O. pentru Cristina Cioran

Dimineaţa de sâmbătă l-a găsit pe Dan hotărât să intre şi el la duel, pentru a începe să elimine din băieţi. Vorbele sale i-au deranjat foarte tare pe ceilalţi, care spre deosebire de el chiar muncesc şi pun umărul la treabă acolo unde este nevoie.

Cărţile s-au dat pe faţă în momentul în care lui Dan i s-a reproşat ceea ce a afirmat şi a spus: „A fost o scăpare! Suntem o echipă!“, însă Doiniţa a completat: „Tu nu ai fost niciodată o echipă cu noi. Tu ai stat doar cu Cristina şi cu Vica, te-ai sustras de la lucrul în echipă şi chestia asta a afectat pe toată lumea! Înţelegi? Şi de aici s-au produs mai multe chestii!“. Dan şi-a cerut scuze în stilul caracteristic pentru cele spuse, însă băieţii au fost sceptici în acceptarea lor.

Cele două dueliste au intrat în ring în aplauzele colegilor. În prima probă, „La adunat de ouă“, cele două au fost legate cu o funie de mijloc şi au trebuit să adune trei ouă şi să le pună în iesle. Roxana a fost cea care a reuşit să pună trei ouă întregi şi a câştigat proba. „A fost un fel de K.O. prima rundă!“, a spus Dan, iar tensiunea dintre dueliste a crescut considerabil odată cu prima victorie.

Concurenţii de la „Ferma Vedetelor“ le-au încurajat pe cele două dueliste FOTO Pro TV

La cea de-a doua probă, „Învârtita buşteanului“, fetele au stat la câte un capăt de buştean pe care au trebuit să îl împingă către steagul din ring. Cristina a ieşit învingătoare reuşind să ia steagul de două ori, iar la această probă Roxana a părut că nu are nicio şansă în faţa forţei Cristinei.

Ferma Vedetelor. Roxana Ionescu, după eliminare: „Mă simt mândră!“

Proba decisivă, „Turnul de lemne“, a fost cea mai tensionată şi s-a lăsat cu sânge la propriu. Fiecare concurentă a trebui să spargă în patru bucăţi buturugile şi să aşeze lemnele sparte pe două rânduri până la înălţimea stabilită. Competiţia a fost foarte strânsă, ambele reuşind să ajungă cât mai aproape de final, însă cea care a ridicat prima turnul, chiar şi tăiată la mână, a fost Cristina, câştigându-şi astfel locul în casă.

Cristina Cioran şi Roxana Ionescu, la proba „Turnul de lemne“ FOTO Pro TV

Vica şi Dan au sărit pe ea de bucurie, în timp ce restul concurenţilor au felicitat-o pe Roxana pentru că i-a făcut faţă atât de bine unei adversare puternice precum Cristina: „Mă bucur că am avut acest duel, că am simţit panică pe adversarul meu. O auzeam cum spune: «Nu se poate, nu se poate!», şi chiar mă simt mândră de ce am reuşit să fac!“, a declarat Roxana după duel.

Cristina Cioran FOTO Pro TV

Roxana a scris scrisoarea pentru concurenţi şi a numit fermierul săptămânii viitoare, şi-a luat bagajul şi o farfurie decorativă ca amintire de la „Ferma Vedetelor“.

„N-am avut timp să simt aşa de mult lipsa obiectelor care ne uşurează viaţa, dar m-am bucurat foarte mult de experienţa pe care am trăit-o la «Ferma Vedetelor». Mi-am dat seama că oamenii se schimbă atunci când le e greu şi miza este mare, iar asta s-a simţit în micile tensiuni create în casă. Sunt sigură că lucrurile acestea rămân acolo, iar după ieşirea din casă lucrurile vor reveni la normal“, a spus Roxana după părăsirea fermei.

Roxana Ionescu FOTO Pro TV

În ediţia de luni, de la 20:30, concurenţii vor primi o nouă provocare care presupune furat, activitate cu care ei sunt deja obişnuiţi. Ionuţ va da frâu liber frustrărilor legate de Dan, iar telespectatorii vor vedea cine va fi următorul fermier al săptămânii ales de Roxana.

Ferma Vedetelor: peste 1,3 milioane de telespectatori 

Emisiunea „Ferma Vedetelor“ a fost urmărită în intervalul de difuzare, 22:06 - 00:05, de peste 1,3 milioane de români, iar în minutul de aur de la 22:23 peste 1,8 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul audienţelor cu 9.6 puncte de rating şi 25.0% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obţinut 5.9 puncte de rating şi 15.4% share.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: