„Ferma vedetelor“, luată cu asalt de piraţi: Ce supriză le-a pregătit Nea Raţă concurenţilor

„Ferma vedetelor“, luată cu asalt de piraţi: Ce supriză le-a pregătit Nea Raţă concurenţilor

Emisiunea „Ferma vedetelor“ poate fi urmărită în fiecare marţi şi miercuri, de la 20.30, la Pro Tv FOTO Pro TV

Săptămâna aceasta, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Pro TV, telespectatorii vor putea urmări aventurile concurenţilor rămaşi în competiţia pentru titlul de „Fermierul anului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seară, telespectatorii vor afla cine este fermierul şef al acestei săptămâni, pe care Ami l-a ales la eliminarea din fermă. 

Deşi se află de şase săptămâni în Cipru, cei şapte concurenţi au văzut marea doar de pe cerdacul fermei. De această dată, Nea Raţă le va îndeplini concurenţilor una dintre cele mai arzătoare dorinţe: o baie în apa Mediteranei. 

Mai mult decât atât, vedetele vor avea o surpriză: piraţii vor lua cu asalt ferma. Telespectatorii vor vedea cum reacţionează Sorana Darclée, Lili Sandu, Maria Constantin, Marcel Toader, Mircea N. Stoian, Paul Ipate şi Octavian Strunilă la vederea „invadatorilor“, dar şi ce sarcini le vor distribui acestora.

Miercurea trecută, Sorana şi Ami au trecut prin proba duelului. Cele două au fost nevoite să mungă câte o capră, legate la ochi, şi să încarce bălegar în câte o roabă pe care să-l transporte, pe o bârnă, până la două recipiente care trebuiau umplute cu gunoiul de grajd. Sorana a fost câştigătoarea celor două probe, iar Ami a părăsit competiţia. Până acum, alţi cinci concurenţi au părăsit competiţia: Viorel Sipoş, Benny Adegbuyi, Maria Toader, Saveta Bogdan şi Anda Ghiţă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările