„Ferma vedetelor“, în formulă completă: Pro TV a anunţat ultima echipă care intră în competiţie FOTO

„Ferma vedetelor“, în formulă completă: Pro TV a anunţat ultima echipă care intră în competiţie FOTO

Monica Bârlădeanu şi Nea Raţă sunt gazdele celui de-al treilea sezon „Ferma vedetelor“ FOTO Pro TV

Pro TV se pregăteşte pentru lansarea celui de-al treilea sezon al emisiunii „Ferma vedetelor“, prezentată de Monica Bârlădeanu, şi a anunţat cea de-a şasea care intră în competiţie pentru premiul de 50.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon „Ferma vedetelor“ revine pe meleaguri româneşti, în zona Sibiului, şi pune în prim-plan cele mai vechi cutume într-un loc în care tradiţiile sunt păstrate vii şi astăzi. De această dată, în cadrul emisiunii vor concura şase cupluri de vedete – soţ şi soţie, cei mai buni prieteni, mamă şi copil.
 
Astfel, cele şase echipe care îşi vor disputa titlul de „Fermierul anului“ şi marele premiu de 50.000 de euro sunt formate din: actriţele Diana Dumitrescu şi Majda Aboulumosha, actriţa Rona Hartner şi cântăreţul Daniel Iordăchioaie, cântăreaţa Narcisa Suciu şi actorul Dragoş Moştenescu, Patrizia Paglieri, fostă membră a juriului „MasterChef“, şi fiul ei, Francesco, comedianţii Cosmin Natanticu şi Cătălin Neamţu şi cel mai nou cuplu anunţat - actorul Andrei Duban, alături de soţia lui Graţiela
 
Condiţiile de trai nu se schimbă, vedetele nu vor avea electricitate şi vor trebui să îşi procure singuri hrana, să construiască toate cele necesare pentru a avea un minim de confort şi, în acelaşi timp, să îndeplinească toate sarcinile date de Nea Raţă pentru transformarea fermei într-una funcţională. 
 

Andrei şi Graţiela Duban, singurul cuplu soţ şi soţie de la „Ferma vedetelor“

„M-am consultat îndelung cu Graţiela şi am  hotărât că putem avea parte de multe lucruri pozitive în această experienţă. Cea mai mare influenţă cred că a avut-o faptul că vom fi împreună. Dacă aş fi fost singur, ar fi fost altceva. Faptul că suntem împreună şi că vom fi o echipă a avut cea mai mare influenţă în a accepta provocarea de la Ferma Vedetelor!“, a spus Andrei Duban (45 de ani).
 
„Mă bucur mult că sunt alături de Andrei în această experienţă şi că o putem trăi împreună. El mă cunoaşte foarte bine şi am încredere că ne vom susţine şi ne vom suda şi mai bine! Cred că cel mai greu îmi va fi seara când obişnuiesc să culc copilul şi nu va fi acolo ca să îl pup de «Noapte bună!»“, a mărturisit Graţiela (30 de ani).

 

Declaraţiile celorlalte cinci echipe

„Abia aştept să trăiesc această experienţă! Sper să fie frumos şi amuzant, să învăţ lucruri noi şi, de asemenea, sper să cunosc oameni frumoşi. Poate se vor lega şi noi prietenii“, a declarat Diana Dumitrescu înainte de filmări (34 de ani).
 
„«Ferma vedetelor» va fi o adevărată experienţă pentru mine. Întotdeauna am fost o persoană ce a vrut să se autodepăşească şi mi-a plăcut să-mi testez limitele. Ştiu de la prietenii care au concurat în sezoanele anterioare că nu vom avea nişte condiţii favorabile, dar sunt pregătită să le fac faţă şi să mă bucur de ceea ce îmi va oferi acel loc. Să fie cu zâmbet şi voie bună“, a spus Majda Aboulumosha (30 de ani).

 
Rona Hartner crede că „«Ferma vedetelor» va fi o experienţă de viaţă necesară, o întoarecere la natură. Ştiu sigur că nu va fi uşor şi vreau să văd dacă pot să îmi depăşesc limitele. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi. Sper că va fi o formă de fraternitate, pentru că vom fi fraţi de suferinţă, colegialitate şi dăruire. Dacă voi simţi că nu pot să mă ridic la nivelul acestor calităţi, mă voi retrage. Aş vrea să fiu printre ei ca un factor de lumină, nu să vin cu problemele mele şi să îi îngreunez pe ceilalţi“. 
 
Partenerul ei, Daniel Iordăchioaie, a declarat: „Am făcut şi am trăit foarte multe lucruri în viaţa mea, dar până acum nu cred că am fost pus în situaţiile cu care mă voi confrunta la fermă. Eu cred cu tărie că orice provocare este un timp câştigat şi o experienţă în plus din care avem numai de învăţat“.
 
 
Narcisa Suciu (42 de ani) a revenit în ţară din Finlanda, unde locuieşte cu familia ei, pentru provocarea „Ferma Vedetelor“: „Cred că este un proiect dificil şi cred că nu este pentru oricine. Sper să mă acomodez uşor, să mă descurc şi fără confortul cu care sunt obişnuită şi să pot dezvolta o relaţie bună cu fiecare dintre concurenţi“. 
 
„Am decis să particip în primul rând pentru provocare. Întoarcerea la condiţiile de trai din anii 1900 şi retrăirea vieţii de atunci, mi se par lucruri foarte interesante. Echipa de convieţurie contează şi ea, în egală măsură. E important să ai oameni care să se integreze, să accepte şi să «joace» jocul cu seriozitate. Mă aştept să găsesc o «tabără» rustică, autentică, înţelegere şi calm din partea coechipierilor. Mă aştept să fiu o prezenţă utilă, agreabilă şi să plec de acolo cu premiul cel mare“, a spus şi coechipierul ei Dragoş Moştenescu (50 de ani).
 
 
Talentul culinar al Patriziei Paglieri (49 de ani) este un atu necesar în fermă, iar creativitatea ei va fi indispensabilă în momentele în care ingredientele se împuţinează pe rafturi: „Sunt foarte încântată de acest proiect şi abia aştept să îl văd la televizor. Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experienţă, mi se pare că este ceva unic ce poţi împărtăşi cu copilul tău!“, a declarat Patrizia.
 
„«Ferma vedetelor» mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos. Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipă. Mi-am făcut prieteni şi pot spune că este şi va rămâne o amintire unică pentru mine“, a spus şi Francesco (21 de ani).

 
Cosmin Natanticu spunea înainte de filmările pentru „Ferma vedetelor“: „În legatură cu plecarea mea la fermă pot spune că sunt emoţionat şi nerăbdător. În acelaşi timp, îmi fac tot felul de gânduri şi scenarii în cap despre  cum o să fie acolo, dar cred că totuşi cel mai bine am să las lucrurile să se întâmple şi ce o fi să fie... aia e, fără prea mari aşteptări. Sunt convins că dacă nu acceptam să merg la această emisiune, nu cred că aveam o altă ocazie de acest gen.“ 
 
Cătălin Neamţu este expert în show-uri de improvizaţie, iar acest lucru crede că-l va ajuta să se descurce în orice fel de circumstanţă:  „Pentru un om care s-a născut şi a crescut în Bucureşti, fără rude şi vacanţe petrecute la ţară, «Ferma vedetelor» este o mare provocare. Mi-au plăcut întotdeauna poveştirile celor care au copilărit la ţară şi uneori mi-aş fi dorit să am şi eu posibilitatea să trăiesc ca ei. Sunt convins că mă voi întoarce cu un număr substanţial de kilograme în minus. Îmi place să lucrez în echipă şi voi fi un coleg bun. Nu sunt conflictual în relaţii şi în condiţii de stres şi voi încerca să transform acest aspect într-un atu.“

 
Primul sezon „Ferma Vedetelor“, filmat în apropierea Bucureştiului, a fost câştigat de George Vintilă, iar al doilea, care a avut ca decor o zonă din Cipru, l-a desemnat învingător pe Paul Ipate. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: