Ferma vedetelor: Dan Helciug a revenit, iar Lili Sandu a ales primul duelist

Ferma vedetelor: Dan Helciug a revenit, iar Lili Sandu a ales primul duelist

Dan Helciug a revenit în „Ferma vedetelor“, de această dată în calitate de musafir FOTO Pro TV

Dan Helciug, concurent în ediţia precedentă a reality show-ului „Ferma vedetelor“, le-a făcut aseară o surpriză celor nouă vedete rămase în ferma cipriotă, venind în vizită cu muzică şi voie bună. Pe de altă parte, a fost dezvăluit numele primului duelist al săptămânii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ediţia de aseară, telespectatorii Pro TV au putut urmări aventurile prin care au trecut cei nouă fermieri români alături de Dan Helciug. Cântăreţul şi-a făcut apariţia încă de la prima oră a dimineţii, dându-le trezirea cu buna dispoziţie caracteristică. 
 

Ferma vedetelor: Dan Helciug a adus o damigeană de vin, slănină şi praz

Artistul nu a venit cu mâna goală, ci cu o damigeană de vin şi o sticlă de palincă, două „ingrediente“ care au animat mersul lucrurilor în ferma cipriotă. Pe lângă licori, oaspetele a adus slănină, praz şi brânză. În plus, Dan Helciug a venit şi cu o idee care să le dea motive de petrecut românilor din fermă: le-a propus Mariei Constantin şi lui Marcel Toader să-şi reînnoiască jurămintele într-o nuntă tradiţională românească pe meleaguri cipriote. 
 
ferma vedetelor
Dan Helciug le-a adus concurenţilor bunătăţi FOTO Pro TV

Ferma vedetelor: Mircea N. Stoian, atac la Lili Sandu

Fiecare dintre cei rămaşi în competiţia pentru titlul de „Fermierul anului“ a început să-şi verse supărările în faţa oaspetelui. Lili Sandu a încercat să-i prezinte dulceaţa de portocale pe care Mircea N. Stoian a folosit-o în trocul cu negustorul cipriot. Dacă Lili considera că dulceaţa făcută cu atât de multă trudă de concurenţi este un preparat bun, Mircea a avut altă părere: dulceaţa este un borhot. Cuvintele grele au făcut-o pe Lili să-i reproşeze că i-a jignit indirect pe toţi cei care au muncit la fabricarea dulceţii. Discuţia a escaladat, Mircea jignind-o pe Lili în repetate rânduri.

ferma vedetelor
Dan Helciug i-a înviorat pe concurenţii rămaşi în Ferma vedetelor FOTO Pro TV
 

Ferma vedetelor: Benny şi Ami, servitorii săptămânii

Când bucuria era în toi, Iulia Vântur şi-a făcut apariţia, venind cu veşti proaspete pentru noua săptămână. Aceasta a citit scrisoarea lăsată de Saveta Bogdan la eliminarea din competiţie, document care conţinea numele noului fermier şef: Lili Sandu. Surprinderea concurenţilor a fost mare, majoritatea crezând că următorul fermier şef va fi fie Ami, fie Maria Constantin. Ulterior, Lili a desemnat cei doi servitori ai săptămânii: Benny şi Ami. 

Ferma vedetelor: Forţaţi să lucreze în echipă

La scurt timp după plecarea Iuliei Vântur, Nea Raţă i-a vizitat pe concurenţi încărcat de alimente proaspete, asigurându-se şi că Lili Sandu ştie ce presupune conducerea fermei. Mai mult decât atât, Nea Raţă i-a pus pe concurenţi să se lege la mâini pentru a vedea ce presupune lucrul în echipă. Echipele formate au fost Benny şi Maria, Marcel şi Lili, Mircea şi Sorana, precum şi Ami cu Paul, Octavian Strunilă fiind singurul care a rămas „liber“. La fiecare cântat de cocoş, partenerii trebuiau să se schimbe între ei, unul dintre cei nouă rămânând fără echipă. 
 
ferma vedetelor
Nea Raţă le-a adus alimente proaspete concurenţilor FOTO Pro TV 
 
Legaţi la mâini, concurenţii au avut de înfăşurat sfoară colorată împrăştiată în ramurile de măslini. Prima echipă care a reuşit să strângă sfoara fără să o rupă a primit un cadou din partea lui Nea Raţă. Mircea N. Stoian şi Sorana au fost cei doi câştigători, primind ocazia de a pleca într-un scurt voiaj pe mare. Sorana are rău de mare, astfel încât aceasta i-a cedat şansa de a pleca la pescuit pe mare, însoţit de Mircea N. Stoian şi Dan Helciug, lui Paul Ipate.
 
ferma vedetelor
Concurenţii au lucrat în echipă FOTO Pro TV 
 

Ferma vedetelor: Fermierii, la pescuit

Cât timp cei trei se aflau la pescuit pe mare, restul concurenţilor au avut sarcina de a lăcui podeaua bucătăriei, de a vopsi masa din bucătărie şi de a face curat, îndatoriri care le-au luat peste jumătate de zi. Deşi extrem de încântaţi de ceea ce au realizat, Nea Raţă s-a supărat în momentul în care a văzut că masa era vopsită în albastru, contrar solicitării acestuia.  
 
ferma vedetelor
Mircea N. Stoian, Paul Ipate şi Dan Helciug au pescuit pe mare FOTO Pro TV 
 
Pe înserat, după ce toate sarcinile erau gata, Iulia Vântur a revenit în fermă pentru a asculta dorinţa concurenţilor, aceea de a vedea marea, precum şi pentru a afla primul duelist pe care Lili Sandu a avut sarcina să-l desemneze. 

Ferma vedetelor: Benny merge la luptă

Toţi concurenţii au susţinut ideea ca Maria Constantin şi Marcel Toader să-şi reînoiască jurămintele, întocmind şi o listă cu necesarul pentru mica petrecere de nuntă, printre care 30 de ouă, cartofi, ulei, praz, mălai, făină şi fructe de mare. După acest moment, Lili a avut sarcina de a alege primul duelist al acestei săptămâni. Alegerea nu a fost tocmai uşoară, până la urmă aceasta luând decizia de a-l nominaliza pe Benny. 
 
ferma vedetelor
Concurenţii şi-au încheiat seara cu o petrecere în pijamale FOTO Pro TV 
 
Ediţia de aseară a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare, între 20.29 – 22.27. În ediţia din această seară, telespectatorii vor afla care este alegerea lui Benny pentru al doilea duelist, dar şi cine este următorul concurent care părăseşte „Ferma vedetelor“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: