Fata din neam de căldărari care a cucerit juriul „X Factor“: „Nu ştiu dacă va conta că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint şi nu mă voi schimba niciodată“ VIDEO

Fata din neam de căldărari care a cucerit juriul „X Factor“: „Nu ştiu dacă va conta că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint şi nu mă voi schimba niciodată“ VIDEO

Narcisa Stănescu a cucerit juriul X Factor, în cea de-a doua ediţie a emisiunii de la Antena 1

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au fost puşi în faţa unei apariţii cu adevărat neaşteptate în cea de-a doua ediţie „X Factor“, difuzată de Antena 1. Pe scenă a urcat o tânără de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă şi îmbrăcată în costum tradiţional, care a reuşit să-i cucerească pe membrii juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Narcisa Stănescu, în vârstă de 17 ani, face parte dintr-o şatră de căldărari din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Încurajată de tatăl ei, dar şi de soţ, tânăra s-a prezentat extrem de încrezătoare la audiţiile „X Factor“. 
 
Îmbrăcată în port tradiţional, roşu cu fir auriu, concurenta a reuşit să impresioneze vedetele din juriu atât prin frumuseţea sa, cât şi prin talent. 
 
Deşi are doar 17 ani, tânăra este măritată deja, de opt luni, cu cel care i-a fost promis încă de la frageda vârstă de şase ani. 
 
„Aşa cere tradiţia la noi“, a mărturisit Narcisa precizând că, între ea şi soţul ei s-a înfiripat dragostea, pe măsură ce au crescut împreună.
 
 
La nunta „ca în poveşti“, Narcisa a purtat o rochie cu trenă lungă de câţiva metri şi nu a avut voie să o dea jos timp de trei zile şi trei nopţi, cât a durat petrecerea.
 
„A fost de vis, am avut rochie frumoasă, de prinţesă. La noi nunţile durează două zile şi a treia zi se face un grătar şi trebuie să ţin rochia de mireasă trei zile şi trei nopţi. Am purtat rochia, bijuteriile, coroana şi cocul exact aşa cum erau. Doar machiajul am avut voie să mi-l refac“, a povestit încântată Narcisa, în interviul de prezentare pentru concurs.
 
Narcisa Stănescu, alături de soţul ei FOTO Antena 1
 
În noaptea nunţii i-a făcut soţului său un cadou deosebit: a interpretat pentru el melodia „Je t`aime“. Momentul a fost cu atât mai special cu cât fata spune că, de obicei, evită să cânte când sunt alte persoane în jurul ei. „Muzica este o parte din mine care acum vrea să se arate“, a mărturisit Narcisa.
 
„Mai multe emoţii am acum decât am avut la nunta mea! Nu ştiu dacă va fi sau nu un punct de reper faptul că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint în faţa lor şi aşa voi fi mereu, nu mă voi schimba pentru nimic în lume!“, a spus sigură pe ea Narcisa Stănescu, înainte de a urca pe scenă.
 
Pentru că îi cunoştea pasiunea pentru muzică, proaspătul său soţ a încurajat-o pe tânăra mireasă să ceară şi părerea unor artişti cu experienţă şi astfel familia de căldărari a ajuns la audiţiile „X Factor“. „Am o familie super tare, sunt foarte norocoasă că m-au încurajat“, a adăugat frumoasa concurentă. 
 
Ajunsă în faţa juraţilor, tânăra i-a cucerit prin apariţia inedită şi cu „dulceaţa din glas“. Narcisa Stănescu a interpretat o melodie în engleză, piesa „When I’m Gone“ a Annei Kendrick, iar la începutul piesei, a ţinut ritmul folosindu-se de un pahar. 
 
 
„Ce dulce o cântat acum!“, a fost prima reacţie a lui Carla’s în timpul interpretării. 
 
„Doamne, ce frumuseţe! Narcisa Sălbatică! Eşti spectacol! Foarte tare şi complicată alegerea muzicală. E rar ce ai tu. Eu nu am mai văzut aşa apariţie. Cred că m-ai fermecat“, i-a mărturisit Delia.
 
Carla’s Dream i-a oferit un „Da“ concurentei, la pachet cu un pariu. Juratul i-a mărturisit Narcisei că ar fi vrut să audă mai mult din dulceaţa vocii ei pe parcursul interpretării. 
 
„Dulceaţă în voce o să mai ai peste o lună? Punem pariu?“. Narcisa a acceptat provocarea, iar miza a fost o înregistrare gratuită, într-un studio profesionist, contra unui element din veşmântul ei tradiţional.

Narcisa Stănescu a trecut mai departe cu trei de „Da“, singurul care i-a recomandat să revină după ce-şi va fi antrenat mai mult vocea a fost Ştefan Bănică Jr.
 
„Mă uit la tine şi zici că eşti din filme. Apariţia este extraordinară, mi-ai luat ochii! Bollywood star! Îţi dau un «Nu» să te ambiţionez, să lucrezi un pic cu vocea, că e păcat!“, a fost decizia lui Bănică.
 
„Nu m-a deranjat că a spus «Nu», a făcut-o spre binele meu. Ca să pot să învăţ, să fiu perseverentă ca să ajung unde trebuie”, a mărturisit tânăra, hotărâtă să câştige pariul cu Carla’s Dreams.

Narcisa Stănescu i-a cucerit pe juraţii X-Factor prin apariţia sa FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările