EXCLUSIV Olga Verbiţchi şi Carla’s Dreams, declaraţii după reuşita din finala „X Factor“: „Nu cred că a arătat tot ce poate, cu sau fără noi va fi mare“

EXCLUSIV Olga Verbiţchi şi Carla’s Dreams, declaraţii după reuşita din finala „X Factor“: „Nu cred că a arătat tot ce poate, cu sau fără noi va fi mare“

Olga Verbiţchi şi Carla’s Dreams au câştigat sezonul şase „X Factor“ FOTO Antena 1

Olga Verbiţchi (15 ani) şi solistul trupei  Carla’s Dreams au oferit în exclusivitate o serie de declaraţii după finala celui de-al şaselea sezon „X Factor“, mărturisind felul în care au simţit parcursul în emisiune şi ce planuri de viitor au.

Olga Verbiţchi, reprezentanta lui Carla's Dreams, a câştigat sezonul şase al show-ului „X Factor“, şi marele premiu de 100.000 de euro, după o finală spectaculoasă presărată cu multe momente de emoţie şi tensiune. Totodată, la primul sezon ca membru al juriului emisiunii de la Antena 1, solistul Carla's Dreams a marcat prima victorie. Cei doi au oferit mai multe declaraţii pentru „Adevărul“, detaliind felul în care au perceput parcursul lor în „X Factor“.

Carla's Dreams: „Suntem cu ochii pe ea şi, cu sau făra noi, va fi mare“

„Adevărul“: Cât de mult ai crezut în Olga?

Carla’s Dreams: Suficient de mult încât să mă bucur pentru victoria ei.

Vârsta ei, de doar 15 ani, a contat în felul în care s-a mobilizat să arate ce poate?

Carla’s Dreams: Nu cred că a arătat tot ce poate, sunt sigur că asta se va întâmpla în continuare, dar mă bucur că a arătat suficient ca cei care şi-au exprimat votul într-un fel sau altul să înţeleagă că acest concurs este despre „X Factor“, despre expresie, despre cum am mai spus-o „Îmi place“, dar nu despre nişte chestii pur tehnice.

Cum o să o ajuţi de-acum încolo în muzică şi nu numai?

Carla’s Dreams: Subiectul este mai complex decât pare, dar sunt sigur că într-un fel sau altul, vom colabora, suntem cu ochii pe ea şi, cu sau făra noi, va fi mare.

Primul sezon „X Factor“, prima dată învingător. Cum simţi această performanţă?

Carla’s Dreams: Nu văd acest câştig sau această victorie ca pe o performanţă proprie, a fost un lucru în echipă şi cel puţin ce ţine de inputul propriu, ajutor pentru deschiderea Olgăi. Tot meritul şi toate laudele trebuie să meargă la ea, pentru că dacă nu interpreta în mod corect anumite lucruri (nu în sens muzical) şi dacă nu înţelegea şi nu transmitea corect pentru cei de acasa, nimic din ceea ce a fost nu se întâmpla. Noi am făcut ce trebuia să facă un mentor sau un frate mai mare şi ne bucurăm că am făcut asta cu cineva care a fost suficient de capabil să înţeleagă cum trebuie făcut ca să câştige. 

FOTO Antena 1 

Olga Verbiţchi: „Văd un viitor colorat în muzică“

„Adevărul“:  Ai avut ceva emoţii în finală. Te-au afectat în vreun fel?

Olga Verbiţchi: În finală am avut foarte multe emoţii, deoarece acest concurs a fost cel mai important din viaţa mea. Emoţiile nu m-au afectat aproape deloc, eu sunt genul de persoană care în timp ce cântă, scapă de emoţii, însă acestea m-au copleşit după interpretare.

Cum ai colaborat cu Carla's Dreams?

Olga Verbiţchi: Eu şi Carla`s am colaborat doar pe parcursul concursului, în relaţie de elev şi mentor. Pe viitor o posibilă colaborare nu e exclusă.

Cum te simţi în postura de câştigătoare „X Factor“ 2016?

Olga Verbiţchi: Mă simt foarte fericită şi mândră de mine!

Ai doar 15 ani. Cum vezi viitorul tău în muzică?

Olga Verbiţchi: Văd un viitor colorat în muzică! Şi sper să îmi împlinesc cel de-al doilea vis, de a ajunge artistă, cât mai sus! 

FOTO Antena 1 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: