„Exatlon“ a propulsat Kanal D în topul audienţelor. Câţi români s-au uitat la prima ediţie a reality show-ului FOTO

„Exatlon“ a propulsat Kanal D în topul audienţelor. Câţi români s-au uitat la prima ediţie a reality show-ului FOTO

Prima ediţie „Exatlon“ a adus audienţe bune postului Kanal D/ Echipa Faimoşilor FOTO Kanal D

Emisiunea concurs „Exatlon“ a debutat duminică seara la Kanal D. Reality show-ul filmat în Republica Dominicană, acolo unde se înfruntă cele două tabere rivale, formate din vedete şi oameni obişnuiţi, a clasat postul în topul audienţelor la nivel naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Debutul „Exatlon“ a fost urmărit aseară, în medie, de peste un milion de telespectatori. Astfel, în intervalul 20.00 – 22.00, Kanal D s-a poziţionat pe locul doi în topul audienţelor, la nivelul populaţiei din întreagă ţară, şi pe locul trei, pe targetul urban şi pe cel comercial.
 
Minutul de maximă audienţă a fost atins la 21.20, în momentul în care Giani Kiriţă şi-a înfrânt adversarul din echipa „Războinicilor“ şi a reuşit astfel să micşoreze avansul pe care îl avea în faţa „Echipei Faimosilor“, cu 1.568.000 de telespectatori.

Echipa Războinicilor“ FOTO Kanal D

Emisiunea va fi difuzată luni şi marţi seara, urmând ca, de săptămâna viitoare, „Exatlon“ să poată fi urmărit patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marţi, de la ora 20.00.
 
Zece vedete – Echipa Faimoşilor –, şi 10 oameni obişnuiţi – Echipa Războinicilor –, se vor înfrunta în peisajul exotic din Republica Dominicană, sub ochii telespectatorilor. Cele zece vedete care au acceptat provocarea sunt: cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă, fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, cântăreaţa Claudia Pavel, Diana Belbiţa, luptătoare profesionistă de MMA, Anca Surdu,  dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu, luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: