„Exatlon“, de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi

„Exatlon“, de la Kanal D, are un nou prezentator: unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi

Bogdan Socol va face echipă cu prezentatorul Cosmin Cernat FOTO Kanal D

Unul dintre cei mai cunoscuţi comentatori sportivi din România se alătură noului reality show de la Kanal D, „Exatlon“, în calitate de prezentator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Socol se alătură competiţiei „Exatlon“, unde va alterna prezentările şi comentariile traseelor alături de Cosmin Cernat. Astfel, el va putea fi urmărit de sâmbătă până marţi, de la ora 20.00, la Kanal D. 

Socol şi-a început cariera sportivă la TVR, în 2000, apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, Naţional TV şi GSP TV. Din 2009, timp de opt ani, a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii „Fotbal European“.

Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat în urma unui sondaj naţional realizat de exclusivnews.ro.

Experienţa câştigată în 15 ani de presă sportiva şi pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat şi în elaborarea cărţilor „100 de fotbalişti legendary“ şi  „Jurnalul unui iubitor de fotbal“.

E recunoscut în breaslă şi în rândul telespectatorilor ca unul dintre cei mai entuziaşti comentatori, strigătul lui inconfundabil, atunci când o echipă înscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport şi a devenit o marcă personală.  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: