„Exatlon“ a cucerit şi tinerii: în premieră, show-ul de la Kanal D a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public

„Exatlon“ a cucerit şi tinerii: în premieră, show-ul de la Kanal D a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public

„Exatlon“ a urcat Kanal D în topul audienţelor FOTO Kanal D

Cea mai recentă ediţie a reality-show-ului „Exatlon“ a poziţionat Kanal D în topul audienţelor pe toate targeturile monitorizate, fiind o premieră pentru noua emisiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kanal D a fost, duminică seară, lider de audienţă la nivel naţional, urban, dar şi pe comercial (publicul tânăr), unde până acum a ocupat locul trei după numărul de telespectatori. 

Minutul de maximă audienţă a fost atins la 22.42, când în faţa micilor ecrane erau aproximativ 2.630.000 de telespectatori.
 
La nivel naţional, „Exatlon“, care a avut trei ore duminică seara, a fost urmărit, în medie, în fiecare minut de 2,1 milioane de telespectatori. A avut cifre aproape duble faţă de Pro TV, cu 1,3 milioane de privitori şi de trei ori mai mulţi privitori decât Antena 1. În timp ce Pro TV a difuzat partea a doua din „Hobbitul“, Antena 1 a avut „Băieţi de oraş“, urmat de „Inglorious Bastards“, un film regizat de Quentin Tarantino, cu Brad Pitt în rol principal, potrivit Pagina de Media
 
„Exatlon“ a dominat şi la oraşe, cu cifre mult peste media postului în prime-time: 930.000 de privitori. Liderul a fost la distanţă de locul al doilea, ocupat de Pro TV (670.000 de telespectatori), şi de Antena 1, cu 375.000. 
 
La nivel comercial, Kanal D şi Pro TV au fost aproape umăr la umăr pe intervalul „Exatlon“. În mod „tradiţional“, Kanal D avea pe comercial poziţia a treia în audienţe. Aseară, a fost lider, cu 430.000 de telespectatori. Pro TV a avut locul al doilea, cu aproape 430.000 de persoane, în timp ce Antena 1 a fost a treia televiziune, cu cifre la jumătate faţă de primele două.
 
În ediţia de duminică a show-ului de la Kanal D tensiunea maximă i-a făcut pe unii dintre concurenţi să răbufnească, atât în echipa Războinicilor, cât şi în cea a Faimoşilor. Anca a fost acuzată de Alina că îşi sabotează echipa prin modul în care se manifestă de pe margine, iar Andrei şi Vladimir au avut un moment tensionat, provocat de evoluţia Dianei Belbita pe traseu. În acelaşi timp, în echipa Războinicilor, Alex, noul venit, şi-a atras nemulţumirea celorlalţi bărbaţi din echipa pentru că ar fi criticat, după lupta, alegerea lui Ionuţ pentru proba cu ştafeta, cea care a şi decis cine merge în casă şi cine în baracă.

Mariana şi Anca Surdu FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările