EUROVISION 2022: Ilinca Băcilă a avut o apariţie de senzaţie în semifinală

EUROVISION 2022: Ilinca Băcilă a avut o apariţie de senzaţie în semifinală

Foto click.ro

Ilinca Băcilă a avut o apariţie de senzaţie în semifinala Eurovision. În cadrul acestei competiţii, 20 de concurenţi luptă şansa de a reprezenta România în cadrul competiţiei de muzică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a reprezentat România la Eurovision în 2017. Sâmbătă seară, a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie neagră, strălucitoare şi pantofi cu toc negri. 

Ilinca declara în urmă cu câteva zile că va cânta mai multe piese alături de sora sa, Simina. Cele două surori vor avea interpretări personale ale pieselor „Ardelean Show”, „Zitti e buoni”, melodia câştigătoare la ediţia 2021, „Yodel it”, locul 7 la Esc 2017, „Shum”, melodia Ucrainei la Eurovision 2021, Toy, câştigătoarea Eurovision 2018 şi „Begging”, piesa care i-a făcut cunoscuţi la nivel internaţional pe Maneskin.
 
În 2022, juriul Eurovision este format din Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Adrian Romceanu, Randi şi Cristian Faur. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările