VIDEO „Epic Show“: piţipoancele şi cocalarii, făcuţi KO, în episodul 9

„Epic Show”, episodul 9: piţipoancele şi cocalarii, făcuţi KO

În episodul de luni seară al emisiunii „Epic Show“, difuzat la Prima TV şi pe adevarul.ro, Cucu „Spaima Piţipoancelor“, Tibi „Gasparov“ şi Bogdan „Cap de Fier“ au intrat în ring pentru a-i face KO pe cocalari şi pe piţipoance.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Epicsodul“ de luni a fost influenţat de semnul astral al prieteniei. „În conjuncţie cu amiciţia geo-politică şi cu ascendentul în zodia tovărăşiei, episodul de luni este ca un horoscop care dă numai veşti bune tuturor“, au declarat băieţii de la „Epic Show“.
 
Aceştia nu numai că au dat veşti bune, dar le-au dat în cel mai amuzant mod posibil. Începând cu intro-ul muzical-laudativ, continuând cu prezentarea propriei redacţii şi finalizând cu tranşarea unui vechi conflict inter-regional, ediţia de luni a urmărit împrietenirea telespectatorilor cu un anumit stil de umor. 
 
Şi pentru că în unele cazuri prietenia nu poate fi forţată, un exemplu fiind relaţiile care debutează prin schimburi de replici în mediile virtuale, tot luni s-a desfăşurat o dezbatere tăioasă între două dintre regiunile istorice ale ţării care nu au reuşit să se împrietenească în ultimele decenii. 
   
 

Citiţi mai multe despre emisiunea „Epic Show“:

VIDEO „Epic Show“: Ghidul masculin, un îndrumar asemănat cu „De ce iubim femeile?“, prezentat în episodul opt Echipa „Epic Show“ a decis să-şi dedice cea mai recentă ediţie, difuzată la Prima TV şi pe adevarul.ro, tuturor lucrurilor bărbăteşti, într-o încercare de a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Bărbatului.

REPORTAJ „Epic Show“: glume nescrise, în platou şi în culise Comedia a la Cluj este servită acum la Prima TV, în fiecare seară de luni, după ce „Cenzurat“ s-a transformat în „Epic Show“, cei patru comedianţi păstrându-şi savoarea.

VIDEO „Epic Show“: Îndrumarul pentru „cei care suspectează că sunt beţivi, dar nu sunt siguri“, prezentat în episodul 6 Principalul subiect al celui de-al şaselea episod al emisiunii de umor „Epic Show“ a fost inspirat de una dintre cele mai recente şi mai cunoscute tradiţii pascale: excesul.

VIDEO „Epic Show”: Celebritatea, luată la rost în episodul 5 Cei patru „epici” au dezbătut subiectul celebrităţii şi analizează cauzele şi efectele succesului în emisiunea transmisă luni, de la 20.30, la Prima TV şi pe adevarul.ro.

VIDEO „Epic Show“ - Episodul 4: Cum au ajuns senzaţiile internetului să se bucure de notorietate Emisiunea de umor „Epic Show“ a debutat luni la Prima TV, dar a fost transmisă şi pe platforma adevarul.ro. „Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii ce ne înconjoară este făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente de televiziune, cât şi elemente specifice online-ului.
 
VIDEO În al treilea episod al emisiunii „Epic Show“, Mihai Bendeac a fost luat la „roast“ Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au abordat, sâmbătă seară, în stilul caracteristic emisiunii „Epic Show“, teme precum hipsterii sau avionul malaezian dispărut, dar au şi un invitat special: Mihai Bendeac.
 
VIDEO „Epic Show“, pe adevarul.ro. Avertisment: „Sinceritatea nu ne-o vom tempera, ironia nici atât, autoironia deloc“ „Epic Show“ a revenit duminică seară pe adevarul.ro, după ce sâmbăta trecută s-a bucurat de un real succes, echipa show-ului comparând site-ul cu DN1 în zi de sărbătoare. Clujenii Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au declarat că s-au bucurat de rezultatul primei ediţii, dar că întotdeauna este loc de mai bine.
 
VIDEO Premieră media în România: primul episod al emisiunii „Epic Show“ Emisiunea „Epic Show“ a fost difuzată în premieră, sâmbătă seara, pe site-ul adevarul.ro. Cei patru membri ai echipei, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, au tratat, în stilul caracteristic, ironic şi autoironic, diverse subiecte actuale. „Epic Show“ va intra în curând în grila de primăvară a postului Prima TV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările