„Epic Show“, o nouă emisiune pe adevarul.ro disponibilă pe orice device

Premieră media în România: „Epic Show“ debutează în această seară, la ora 22.00, în exclusivitate pe adevarul.ro

În această seară, de la ora 22.00, fanii Adevărul şi Prima TV pot urmări în direct prima ediţie a emisiunii „Epic Show“. Aceasta este o emisiune disponibilă momentan exclusiv online, pe adevarul.ro, care poate fi urmărit pe toate dispozitivele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de începerea emisiunii, în direct la Adevărul Live, Adriana Mariş şi Diane vă invită, la ora 22.00, la o întâlnire cu cei patru clujeni, membrii „Epic Show“.

„Epic Show“ este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare e făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenţii, care conţine atât elemente dedicate televiziunii, cât şi cele specifice mediului online. La intersecţia dintre haz de necaz şi haz de autobază şi inteligenţă sclipitoare, „Epic Show“ „pamfletizează“ realitatea înconjurătoare prin metode mai mult sau mai puţin înjurătoare.

În prima ediţie „Epic Show“, difuzată în această seară, în premieră, pe site-ul adevarul.ro, de la ora 22.30, Bogdan „Bob“ Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan vor vorbi despre arta de a fi român. Aşadar, nu pierdeţi „Epic Show“, sâmbătă, 15 martie, de la ora 22.30, în exclusivitate pe adevarul.ro şi în curând şi în noua grilă de primăvară Prima TV.

Înainte de începerea emisiunii, în direct la Adevărul Live, Adriana Mariş şi Diane vă invită, la ora 22.00, la o întâlnire cu cei patru clujeni, membrii „Epic Show“.

Cum puteţi urmări “Epic Show” ?

De pe orice browser şi dispozitiv, Deschideţi adevarul.ro şi la ora 22.00 veţi intra în direct cu Adriana Mariş şi Diane Popescu, pentru ca apoi să îi urmăriţi pe cei patru clujeni în cadrul primei ediţii a “Epic Show”.

Cu ajutorul aplicaţiei Adevarul for iPad, disponibilă pentru cei care au tablete Apple.

Cu ajutorul aplicaţiei Adevărul 2.0 de pe iPhone, disponibilă în AppStore.

Cei care au telefoane cu Android sau tablete pot urmări emisunea pe site-ul adevarul.ro, direct din browser, dacă selectează opţiunea View As Web Page, care le deschide site-ul în varianta integrală, nu cea clasică de mobil, m.adevarul.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările