Emma Zeicescu îşi pregăteşte revenirea în televiziune: jurnalista, negocieri avansate cu un post

Emma Zeicescu îşi pregăteşte revenirea în televiziune: jurnalista, negocieri avansate cu un post

Emma Zeicescu are o experienţă de 15 ani în presă, dintre care 10 la Realitatea TV FOTO Paginademedia.ro

Jurnalista Emma Zeicescu se află în discuţii avansate cu un alt post de televiziune după ce în luna iulie a pus capăt unei colaborări de zece ani cu Realitatea TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit surselor Paginademedia.ro, Emma Zeicescu ar urma să se ocupe de un tronson la principalul canal public, TVR 1, negocierile fiind în fază avansată. Totuşi, jurnalista nu a dorit să comenteze informaţia.
 
La începutul lunii iulie, Emma Zeicescu a anunţat că demisionează de la Realitatea TV după zece ani, precizând că în toamnă se gândeşte să revină în televiziune. Tronsonul orar pe care îl ocupa aceasta cu emisiunea „Oameni şi fapte“ a fost preluat de Eli Roman. 
 
Ulterior, Edward Pastia, directorul executiv al postului Realitatea TV, a declarat că demisia Emmei Zeicescu a fost, de fapt, o decizie luată în conformitate cu politica de dezvoltare a postului, care va presupune schimbări în ceea ce priveşte redacţia şi politica editorială.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările