Emisiunea „Vrei să fii milionar?“ revine la Kanal D cu al doilea sezon FOTO

Emisiunea „Vrei să fii milionar?“ revine la Kanal D cu al doilea sezon FOTO

Kanal D pregăteşte cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vrei să fii milionar?“

Emisiunea de cultură generală „Vrei să fii milionar?“, prezentată de Teo Trandafir, revine la Kanal D cu cel de-al doilea sezon, anunţă reprezentanţii postului turcesc.

Reprezentanţii postului nu au menţionat deocamdată data de difuzare a noului sezon al show-ului de cultură generală „Vrei să fii milionar?“. Premiul cel mare este de un milion de lei.
 
„Milionarul e în fiecare dintre concurenţi, dar pentru a ieşi la vedere trebuie răbdare, echilibru, atenţie şi calm din partea fiecărui concurent. Voi încerca să îl găsesc, vrem cu toţii să îl cunoaştem. Această emisiune este o bucurie, pentru că am ajuns să cunosc oameni fantastici, pregătiţi, de la care avem cu toţii ce învăţa, indiferent până la ce nivel ajung“, spune Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii. 
 
Traseul emisiunii „Vrei să fii milionar?“
 
Emisiunea „Vrei să fii milionar?“, numită iniţial „Vrei să fii miliardar?“, a fost difuzată şi produsă de Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2011, emisiunea-concurs s-a mutat la Kanal D şi era prezentată tot de Virgil Ianţu. Trei ani mai târziu, în 2014, emisiunea şi Ianţu trec înapoi la Prima TV, scrie Pagina de Media. 
 
În 2018, emisiunea a revenit la Kanal D, cu un nou prezentator: Teo Trandafir.
 
FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: