Emisiunea „Visuri la Cheie“ urmărită de două milioane de telespectatori la debut

Emisiunea „Visuri la Cheie“ urmărită de două milioane de telespectatori la debut

Ulieşti este prima localitate în care Dragoş Bucur a pus umărul la împlinirea unui vis, cu ajutorul de comunităţii şi al echipei sale FOTO Pro TV

Prima ediţie a emisiunii „Visuri la cheie“ a plasat postul de televiziune Pro TV în topul audineţelor la toate categoriile de public, reuşind să bifeze chiar şi cifre duble faţă de show-ul difuzat pe Antena 1. Dragoş Bucur a oferit o casă nouă unei foste sportive de performanţă retrasă la ţară pentru a-şi îngriji cele două fete.

La nivel naţional, emisiunea prezantată de Dragoş Bucur s-a situat pe primul loc, cu puţin peste două milioane de telespectatori, pe locurile următoare, la mare distanţă, clasându-se serialul „Trădarea“, de pe Kanal D, cu 1,3 milioane de privitori, şi show-ul „Serviciul Român de Comedie“, de pe Antena 1, care a înregistrat 895.000 de telespectatori, potrivit paginademedia.ro. În minutul de aur, la ora 20:54, peste 2,5 milioane de telespectatori au urmărit, la Pro TV, emoţionanta poveste de viaţă a Mariei, o fostă sportivă retrasă la ţară pentru a-şi creşte singură cei doi copii.

La nivelul publicului urban, „Visuri la cheie“ a avut o medie de un milion de persoane, în timp ce Kanal D a avut 736.000 de telespectatori, iar Antena 1 a înregistrat cifre la jumătate faţă de Pro TV, 505.000 de persoane, potrivit aceleiaşi surse citate.

Pe publicul comercial, Pro TV a avut 700.000 de telespectatori cu vârste între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a venit pe locul doi cu 239.000 privitori, iar Kanal D pe locul al treilea cu 204.000 telespectatori.

Dragoş Bucur şi Maria Moldoveanu FOTO Pro TV 

Ulieşti este prima localitate în care Dragoş Bucur a pus umărul la împlinirea unui vis, cu ajutorul de comunităţii şi al echipei sale. Maria Moldoveanu, o mamă care îşi creşte singură cele două fetiţe, a renunţat la viaţa de la oraş pentru a-i oferi Yasminei, fiica sa cea mare, o şansă de însănătoşire. Mediul agitat din Bucureşti nu era prielnic pentru un copil de doar câţiva ani care suferea de tulburări psihice. Părăsită de soţ, Maria s-a văzut nevoită să aibă grijă de o locuinţă şi de cele două fetiţe, într-un mediu cu totul nou. A înfruntat singură ierni, problemele create de rozătoare, explozia unei sobe sau lipsa apei curente. Maria este o luptătoare, o mamă devotată care a renunţat la sportul pe care îl practica la nivel de performanţă pentru a oferi copiilor o viaţă liniştită.

Dragoş Bucur FOTO Pro TV

„Maria este un exemplu pentru noi toţi. Dragostea nemărginită pentru cele două fetiţe a dărâmat toate barierele, Maria renunţând la viaţa sportivă, la mediul din Bucureşti care îi oferea condiţiile necesare unui trai decent. Părăsită de soţ, Maria a înfruntat cu determinarea unui sportiv de performanţă toate greutăţile din mediul rural. Povestea de viaţă este cu adevărat impresionantă. La fel de impresionantă este şi solidaritatea oamenilor care au venit să mă ajute la construcţia unui vis“, a declarat Dragoş Bucur.

Pe parcursul zilelor în care casa a fost schimbată complet, Maria, Yasmina şi Ema au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragoş. Pentru prima dată în viaţă, cele două fete împreună cu mama lor au plecat într-o vacanţă unde au vizitat o rezervaţie de urşi. Pe lângă acest lucru, au vizitat şi castelul Bran. Cea mai emoţionantă surpriză a fost însă serbarea zilei de naştere a Yasminei. O altă premieră a fost faptul că Yasmina şi Ema au mâncat tort, au avut parte de un număr de magie şi de un foc de artificii, lucruri obişnuite pentru majoritatea copiilor de vârsta lor.

Maria Moldoveanu şi cele două fetiţe ale sale FOTO pro TV

„Emoţia pe care am văzut-o în momentul în care Maria a realizat că destinul i s-a schimbat se poate descrie într-un singur cuvânt: minune. M-am bucurat foarte mult de faptul că au fost extrem de fericite în vacanţă, de faptul că cele două fetiţe au avut parte de o petrecere surpriză, de tort, de lucruri aparent normale pentru nişte copii“, a mai spus Dragoş.

În fiecare miercuri, de la ora 20:30, pe Pro TV, emisiunea „Visuri la Cheie“ va prezenta poveşti de viaţă impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artişti daţi uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecţiuni de sănătate. Dragoş şi echipa lui reuşesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuinţele acestora şi pentru a aduce o rază de speranţă pe chipurile întinate de suferinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: