Emisiunea „Românii au talent“, urmărită de peste trei milioane de telespectatori

Emisiunea „Românii au talent“, urmărită de peste trei milioane de telespectatori

Pavel Bartoş, Aris Negoiţă şi Smiley FOTO Pro TV

Ediţia de vineri, 12 aprilie, a emisiunii „Românii au talent“ a fost urmărită de peste trei milioane de telespectatori, Pro TV fiind lider de piaţă pe toate segmentele de public.

Cea de-a zecea ediţie a sezonului cu numărul nouă al emisiunii „Românii au talent“, în care Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, show-ul difuzat de Pro TV fiind urmărit de peste trei milioane de telespectatori, scrie Paginademedia.ro.
 
La nivel naţional, Pro TV a înregistrat, în medie, cifre de 3.065.000 de telespectatori, în timp ce Kanal D s-a clasat pe locul doi, numărul românilor care au urmărit serialul turcesc „Povestea noastră“ reprezentând jumătate din publicul „Românii au talent“, cu 1.435.000 de privitori.
 
Pe segmentul publicului de la oraşe, 1.589.000 de telespectatori au urmărit emisiunea de pe Pro TV. Al doilea loc a fost ocupat tot de postul Kanal D, al cărui serial a fost vizionat de 577.000 de persoane.
 
La nivel comercial, Pro TV a adunat o medie de 650.000 de telespectatori, cât următoarele douăzeci de televiziuni la un loc. Kanal D şi-a păstrat a doua poziţie în clasament, cu media de 184.000 de privitori.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: