Emisiunea „Constantin 60“ revine la Prima TV: Ramona Bădescu, invitat primei ediţii

Emisiunea „Constantin 60“ revine la Prima TV: Ramona Bădescu, invitat primei ediţii

Alexandru Constatin, realizatorul emisiunii de la Prima TV FOTO Prima TV

Emisiunea „Constantin 60“ revine la Prima TV duminică, 4 octombrie, modificându-şi însă ora de difuzare, de la 22.45.

Ştiri pe aceeaşi temă

În sezonul de primăvară, Alexandru Constantin a avut în platou nume celebre precum Andreea Marin, Stela Enache, Carmen Brumă şi Bogdan Vlădău, iar prezentatorul promite că, şi în această toamnă, va reveni cu invitaţi de acelaşi calibru.  

„După un sezon în care telespectatorii Prima TV au ascultat poveşti de viaţă savuroase, sunt extrem de fericit că revin pe micile ecrane cu proiectul meu de suflet“, a declarat Alexandru Constantin. 

„Promit şi de această dată o producţie de televiziune specială, în care scandalurile şi bătăile, cu care suntem de-a dreptul invadaţi în unele emisiuni autohtone, nu vor exista. Pentru mine, calitatea primează, dincolo de absolut orice. Celebrităţile cu poveşti de viaţă ce merită auzite vor veni la Constantin 60 pentru o discuţie ca între prieteni“, a adăugat realizatorul.  

În prima emisiune din noul sezon, Ramona Bădescu va fi invitată la „Constantin 60“ pentru a dezvălui care sunt secretele din spatele celebrităţii, iar în următoarele ediţii, telespectatorii Prima TV le pot vedea, printre alţii, pe Andreea Răducan, Carmen Tănase şi Nataşa Raab.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările