Elwira Petre va face echipă cu soţul ei, Mihai Petre, la Antena 1

Elwira Petre va face echipă cu soţul ei, Mihai Petre, la Antena 1

Elwira Petre, alături de soţul ei, Mihai Petre FOTO Arhivă personală/ Facebook

Elwira Petre a semnat cu Antena 1 şi va fi consilier de dans sportiv în cadrul emisiunii „Dancing with the Stars“, show ce se va regăsi în grila de toamnă a postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce Mihai Petre a părăsit juriul emisiunilor „Dansez pentru tine“ şi „Românii au talent“, de la Pro TV, pentru a face parte din cel al noului format achiziţionat de Antena 1, „Dancing with the stars“, şi soţia lui, Elwira Petre, a semnat cu trustul Intact, unde va face parte din echipa aceleaşi emisiunii. 
 
Astfel, vedetele care vor accepta provocarea de a participa la emisiunea „Dancing with the Stars“ vor fi antrenate de Elwira Petre, cea care va fi consilier de dans sportiv în cadrul show-ului. „Voi ajuta toate perechile şi toţi coregrafii să facă dansurile cât mai bine“, a declarat Elwira, care a recunoscut totodată că va avea pretenţii foarte mari de la participanţi.
 
„Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reuşeşti să obţii rezultate pe măsură. Voi fi aşa um sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanţă“, a dezvăluit dansatoarea. 
 
De la viitorii concurenţi Elwira îşi doreşte un singur lucru: să fie trup şi suflet în sala de repetiţii. „Să fie serioşi e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat“, consideră aceasta. 
 
Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înţelege emoţiile pe care participanţii le vor trăi, mai ales că şi ea a fost mereu copleşită de ele înaintea tuturor competiţiilor la care a participat. „Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoţii. E un lucru normal şi absolut necesar, dacă nu mai ai emoţii înseamnă că nu-ţi mai pasă. Emoţiile sunt sănătoase“, a declarat Elwira.
 
Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira şi Mihai Petre au fost de trei ori campioni naţionali la dans sportiv, semifinalişti la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 dansuri şi finalişti la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasaţi în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările