Elena de la Mandinga face masaj cu ulei de motor la Serviciul Român de Comedie

Elena
de la Mandinga face
masaj cu ulei de motor la Serviciul Român de Comedie

Asistenta sexi are o formulă inedită de regenerare a pielii. FOTO Antena 1

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga şi concurenta emisiunii „Te cunosc de undeva“, demonstrează că are atât aptitudini artistice, cât şi puteri vindecătoare. În ediţia „Happy Show“, difuzată miercururi, de la 20.30, la Antena 1, artista îmbracă halatul de asistentă şi expertă în masaj

Ştiri pe aceeaşi temă


„M-am simţit foarte bine la Serviciul Român de Comedie şi chiar m-a deconectat participarea“, spune tânăra despre colaborarea cu echipa condusă de Toni Grecu.

„Mi-am luat rolul în serios şi am făcut un masaj special, pentru care am folosit ulei de motor şi o... şurubelniţă. Şi nu, nu am rănit pacientul de pe masă“, râde Elena. Atribuţiile ei vor fi clare: maseuza Violeta îl va ajuta pe doctorul estetician Emilian Botox la intervenţiile medicale pe care le are de făcut în cadrul show-ului de la Antena 1.

Elena Ionescu va interpreta, alături de colegii de la Mandinga, cea mai recentă piesă a trupei, intitulată „Hello“ şi realizată în colaborare cu Fly Project.

Elena Ionescu poate fi urmărită şi la „Te cunosc de undeva“, unde se deghizează în personaje artistice locale şi internaţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: