Elena Vijulie Tănase a demisionat de la Digi24: „Am nevoie de altă ambianţă profesională“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Vijulie Tănase FOTO Digi24
Elena Vijulie Tănase FOTO Digi24

Jurnalista Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24, a decis să plece după opt ani de activitate la canalul de ştiri.

Jurnalista Elena Vijulie Tănase a demisionat de la Digi24, după opt ani. 

„Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani“, a scris Elena Vijulie Tănase pe Facebook. 

Jurnalista a declarat pentru Pagina de Media că intenţiona de mai multă vreme să-şi dea demisia de la postul de ştiri şi că se concentra pe proiecte de film documentar şi istorie recentă, domenii de care s-a ocupat şi la Digi24 în ultimii ani.

„Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar şi istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte. În pandemie, am prezentat revista presei internaţionale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simţit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediţie de revista presei va fi duminică, pe 2 august“, a declarat Tănase.

Ea a mai adăugat. „Personal, cred că am nevoie de altă ambianţă profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toţi să ne vedem mai clar priorităţile“.

Referitor la viitoarele sale proiecte, jurnalista a menţionat pentru sursa citată: „Cred că Digi24 mi-a oferit tot ce îmi putea oferi şi a venit momentul să merg mai departe, în acest an. Am mai multe proiecte, iar fiecare în parte reclamă foarte mult timp. În următoarele săptămâni mă voi gândi care este cel mai potrivit pentru anul următor. Nu aş vrea să fie public acum, pentru că e într-un stadiu incipient. Pot spune că este vorba de istorie recentă, dar nu ştiu sigur dacă pe acesta voi merge în perioada următoare. Este o perioadă de gândit acum."

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite