Elena Udrea, interviu exclusiv în prima ediţie a emisiunii „Dosarele DNA“ din sezonul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a acordat un interviu în exclusivitate pentru emisiunea „Dosarele DNA“ în care vorbeşte despre dosarele în care este anchetată de DNA şi despre cele 72 de zile petrecute de arest. Emisiunea „Dosarele DNA“ debutează astăzi, 8 octombrie, cu sezonul al doilea, de la ora 21:00, la Prima TV.

„Cazurile anchetate de DNA reprezintă o componentă importantă a vieţii politice şi sociale româneşti. Prin această emisiune, ne-am propus să analizăm cele mai interesante cazuri şi să prezentăm toate informaţiile disponibile despre marile anchete aflate în desfăşurare. Şi în noul sezon vom avea imagini în exclusivitate, declaraţii ale procurorilor care au investigat cazurile şi punctele de vedere ale celor anchetaţi sau condamnaţi“, declară Saizu.

În prima ediţie din cel de-al doilea sezon „Dosarele DNA“, Marius Saizu o are invitată în studioul Prima TV pe Elena Udrea, deputat şi fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului. Fostul candidat la funcţia supremă în stat vorbeşte, într-un interviu în exclusivitate, despre dosarele în care este anchetată de DNA şi despre cele 72 de zile petrecute de arest. Elena Udrea a mărturisit pentru echipa emisiunii că ştia că va ajunge în spatele gratiilor, chiar dacă ea se consideră nevinovată, si de aceea când a ajuns la audieri era pregătită pentru a merge în arest.

Aflaţi cum au decurs pentru Elena Udrea cele 72 de zile petrecute în arest preventiv şi dacă mai are încredere în justiţie şi în DNA astăzi de la ora 21:00, la Prima TV.

Extra informaţii:

  • Elena Udrea este, în prezent, investigată de DNA în cinci dosare de corupţie, dintre care cele mai cunoscute sunt „Gala Bute“ şi dosarul Microsoft.
  • Elena Udrea a fost arestată preventiv în februarie 2015 iar în luna mai 2015 instanţa supremă a decis înlocuirea arestului preventiv, cu arest la domiciliu.
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite