Eba şi Iulia Albu, în cele mai bune momente ale „Mondenilor“

Eba şi Iulia Albu, în cele
mai bune momente ale „Mondenilor“

Mirela Zeţa, interpretând-o pe Iulia Albu la gala premiilor Gopo. FOTO Prima TV

În ediţia specială difuzată marţi, de la 20.30, la Prima TV, telespectatorii vor urmări scenele de referinţă ale acestui sezon, de la apariţia Iuliei Albu la evenimente, la problemele celor 300 de spartani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Iulia Albu va fi prezentă în această ediţie specială a emisiunii  „Mondenii“, de pe covorul roşu de la Premiile Gopo, unde actriţa Mirela Zeţa a interpretat-o. Ea va defila cu animalele de companie, pisica şi pasărea Fifi, verişoara lui Loulou. 

Spartanii din filmul „300“ se teleportează în timp, în zilele noastre, şi vor să ia masa la restaurant. Domnul Mustaţă îşi face un prieten nou, un şoricel drăgălaş pe care-l găseşte în buchetul de flori cumpărat pentru Cicălitoare. 

Cele două Elene din politica românească, Udrea şi Eba, încearcă să-şi facă un selfie, dar întâmpină ceva probleme tehnice. În cadrul emisiunii „Vrei să fii şi mai sărac“, concurentul rămâne lefter, deşi răspunde corect la toate întrebările. Din ediţia specială nu vor lipsi din program Andreea Marin, asistentele lui Capatos şi nici filmul „12 ani de sclavie“.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: