După nouă ani de Realitatea TV, Denise Rifai se mută la o nouă televiziune: „Cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai FOTO Kanal D
Denise Rifai FOTO Kanal D

Realizatoarea TV Denise Rifai va face parte, începând din această toamnă, din echipa Kanal D, au anunţat reprezentanţii postului.

Timp de aproape nouă ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, ulterior la Realitatea Plus. Jurnalista de televiziune a explicat că va realiza o emsiune nouă la Kanal D, „un produs unic pe piaţa românească“, după ce în luna martie a demisionat de la postul care a consacrat-o.  

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun ca eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai“, a declarat jurnalista.

La jumătatea lunii martie, Denise Rifai a anunţat că, după aproape un deceniu, demisionează de la Realitatea, motivând că este „incompatibilă“ cu noua linie editorială a postului.

La doar câteva zile, Realitatea a anunţat că Rifai va fi înlocuită la cârma emisiunii „Legile puterii“ de Mădălina Dobrovolschi, fostă jurnalistă TVR, B1 TV şi Antena 3 şi, până în decembrie anul trecut, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Iohannis timp de trei ani.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite