Duelul talent-show-urilor pentru copii, în toamnă. Kanal D lansează „KIDSing“

Duelul talent-show-urilor pentru copii, în toamnă. Kanal D lansează „KIDSing“

Wilmark, Antonia şi Gabriel Cotabiţă cei trei mambri ai juriului de la „KIDSing“ FOTO Kanal D

„KIDSing“, un nou talent-show pentru copii, va fi lansat în această toamnă, la Kanal D. Cele mai bune voci de copii din România vor fi alese de un juriu format din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„KIDSing“ este un format internaţional dedicat copiilor cu vârste între 5 şi 14 ani. Familia şi prietenii concurenţilor au un rol foarte important  în cadrul show-ului: îşi pot demonstra şi ei, alături de cei pe care îi susţin, veleităţile  artistice, pe scenă, în faţa întregii ţări. „KIDSing“ este show-ul în care părinţii vor simţi emoţia alături de copilul lor, pe scenă.

Audiţiile vor avea loc în mai multe oraşe din ţară (Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi, Constanţa)  pe parcursul lunii mai. 30 dintre cei mai talentaţi copii vor fi selectaţi pentru a participa la Gale.

Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga însă marele premiu de 20.000 de Euro, un videoclip şi un pachet consistent de promovare.  

Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu şi cântăreaţa Theo Rose, iar Iulian Moga, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de videoclipuri, va fi şi el implicat în partea de producţie.

Şi Pro TV pregăteşte în această toamnă varianta pentru copii a show-ului „Vocea României“, în timp ce postul Antena 1 difuzează déjà concursul de talente „Next Star“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: