Duel la Ferma între Otilia Bilionera şi Diana Belbiţă. Cine a ieşit din concurs: „Îmi pare rău că-i las în urmă, dar mă simt eliberată“ VIDEO

Duel la Ferma între Otilia Bilionera şi Diana Belbiţă. Cine a ieşit din concurs: „Îmi pare rău că-i las în urmă, dar mă simt eliberată“ VIDEO

Otilia Bilionera şi Diana Belbiţă s-au duelat la Ferma FOTO Pro TV

În ediţia din 25 aprilie a reality show-ului „Ferma“, luptătoarea Diana Belbiţă şi cântăreaţa Otilia Bilionera s-au duelat pentru a rămâne în competiţia de la Pro TV.

Luptătoarea Diana Belbiţă (22 de ani) a eliminat-o pe  cântăreaţa Otilia Bilionera (26 de ani), după trei probe de duel: două de îndemânare şi una de cultură generală. 

Prima probă, în care cele două dueliste au avut de dărâmat mai multe ouă vopsite, aflate pe etajere, cu ajutorul unei linguri mari de lemn şi a unui coş cu ceapă, pe modelul „catapultă“, a fost câştigată de Diana Belbiţă. 
 
Otilia Bilionera a reuşit, însă, să-şi ia revanşa în cea de-a doua probă, în care cele două concurente au avut de „pescuit“ ouă vopsite, de pe un leagăn aflat la câţiva metri înălţime. Cântăreaţa a reuşit să „pescuiască“ cu opt ouă mai multe decât sportiva. 
 
Cea de-a treia probă, cea de cultură generală, a fost una care a pus-o în dificultate pe cântăreaţă. Duelistele au avut de răspuns la mai multe întrebări de cultură generală, din domenii precum „literatura limbii române“, „geografia României“ şi „pescuit pe lac“. Diana Belbiţă a reuşit să răspundă corect la toate întrebările şi să rămână astfel în concurs. 
 
„Am o senzaţie de tristeţe, însă muzica mă cheamă, fanii. Mi-e dor de familie, de meseria mea, de iubit.  Îmi pare rău că-i las în urmă pe concurenţi, dar mă simt eliberată. Categoric sunt un alt om după această experienţă. Şi nu sunt lacrimi de supărare, ci de bucurie pentru că am reuşit să trec cu brio peste această experienţă şi mi-am demonstrat mie că sunt puternică“, a declarat cântăreaţa, printre lacrimi.  
 
„Mi-am dorit ca prin această emisiune oamenii să ajungă s-o cunoască pe Otilia cea simplă, cea care a pornit de jos, care poate să facă orice, să gătească şi să facă curăţenie. Cel mai fericit moment din Fermă a fost la ziua Otnielei, când am băut şampanie, am mâncat şi am dansat cu toţii. O să-mi fie foarte de dor de toate lucrurile şi de toţi oamenii de aici“, a mai spus Otilia. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: