FOTO Dansez pentru tine: Fotbaliştii au jucat un „meci“ de dans, „omorârea“ tangoului a trimis o echipă la duel, iar „Sucitoarele“ au desemnat fruntaşul

FOTO Dansez pentru tine: Fotbaliştii au jucat un „meci“ de dans, „omorârea“ tangoului a trimis o echipă la duel, iar „Sucitoarele“ au desemnat fruntaşul

Fotbalistul Nana Falemi (dreapta) şi partenera sa au părăsit competiţia FOTO Pro Tv

A treia emisiune a fost un adevărat derby Dinamo-Steaua, întrucât echipele formate din Giani Kiriţă-Dana Matei şi Nana Falemi-Emanuela Mitrea s-au aflat la duel. În urma voturilor, însă, cea de-a doua echipă a fost nevoită să părăsească competiţia. Cu toate acestea, a fost o ediţie care nu va fi uitată prea uşor, după cum spun chiar membrii juriului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clasamentul celei de-a treia emisiunii „Dansez pentru tine“ este următorul:
 
Locul I - Sore şi George Trascău (117,5 de puncte)
 
Locul II -  Ilinca Vandici şi Răzvan Marton (115,5 puncte)
 
Locul III - Giani Kiriţă şi Dana Matei (111 de puncte)
 
Locul IV - Ruby şi Alexandru Ciobanu (105 puncte)
 
Locul V - Dima Trofin şi Iulia Crişu (103 de puncte) este şi prima echipă condamnată la duel
 
Locul VI - Elena Ionescu şi Adrian Baranga (104,5 puncte) cea de-a doua echipă condamnată la duel
 
 
 
Primul dans al serii a fost folclorul tradiţional românesc, iar concurenţii au fost instruiţi cu măiestrie şi „bătaie“ de Nea Mărin. Astfel, cea de-a treia ediţie a debutat cu un dans demonstrativ, în care Nea Mărin, alături de trupa sa au prezentat un dans specific tradiţional din Botoşani.
 
Elena şi Freek s-au clasat pe primul loc la ultima ediţie, tot ei fiind şi primii care au spart gheaţa cu un dans de pe Valea Prahovei, numit Breaza.
Emilia Popescu a fost de părere că Lilian (n.r. coregraful echipei) ar fi putut „stoarce“ mai mult din ei şi că puteau avea o coregrafie mai complicată, cei doi primind nota 9. 
 
Elena Ionescu şi Adrian Baranga FOTO Pro Tv
 
Mihai Petre a considerat că Freek a dansat „cam ca la Breaza“, lucru pe care nu l-a putut spune despre Elena: „Din păcate Elena nu a reuşit să facă asta atât de bine, ea mai mult ştergea podeaua cu picioarele, drept pentru care nu a reuşit să ţină ritmul atât de bine. Având în vedere că acest Chuck Norris (n.r. Nea Mărin) al folclorului românesc a fost cu voi, mă aşteptam să bată şi ea la fel de bine“, a concluzionat Mihai Petre, oferindu-le nota 8.
 
Beatrice Rancea a apreciat „nervul“ lui Freek, care i-a transmis cheful de a dansa, cu toate acestea şi-ar fi dorit ca Elena să aibă o mişcare a picioarelor mult mai viguroasă, motiv pentru care nota a fost 9.
„Dacă i-am frecat două palme lui Freek a fost bine, trebuia să o mângâi şi pe Elena puţin pe spate şi ieşea perfect. Elena ai avut două ezitări pe care nu ţi le iert“, a declarat Nea Mărin, care a notat cu 9 prestaţia celor doi.
 
Edi Stancu a apreciat dansul ca fiind unul „foarte frumos“, convins că Freek s-a implicat 100%, dar pentru că Elena a avut câteva ezitări, echipa a obţinut un 9.
„Mi s-a părut un dans destul de corect executat din punct de vedere ritmic“, a punctat Elwira Petre, oferind nota 8,5.
 
A doua pereche care a intrat în ringul de la „Dansez pentru tine“ a fost formată din Dima Trofin şi Iulia Clişu. Dima a povestit cum în emisiunea precedentă a avut un mic accident în timpul dansului şi, pentru că şi-a pierdut concentrarea, a fost nevoit să improvizeze foarte mult.
 
Pentru dansul din Cetatea Sucevei, Emilia Popescu a acordat nota 9, asta pentru că Iulia a executat paşi cu uşoare ezitări. Nota lui Mihai Petre a fost 8,5 pentru că „întregul corp al Iuliei rezona cu bătăile ceea ce nu prea mi-a plăcut, nu arăta ca o mândră veritabilă din Moldova“.
 
Dima Trofin şi Iulia Clişu FOTO Pro Tv
 
Beatrice Rancea a catalogat dansul celor doi drept „un moment frumos“, nota fiind 9.
„Dima ai ieşit din ritm de două ori, Iulia nu mai aveai suflu“, a comentat Nea Mărin, dându-le tot 9.
Edi Stancu a considerat că cei doi au avut un dans complicat, „o energie bună care s-a stins spre final“, a mai spus acesta, a cărui notă a fost 8,5.
Elwirei Petre i-a fost stârnită pofta pentru un dans popular, motiv ce a îndemnat-o să le dea nota 9.
   
Ruby şi Alexandru Ciobanu au pregătit un dans numit Vlăscencuţa, pentru care au primit nota 9,5 din partea Emiliei Popescu, aceasta considerând că Ruby nu şi-a pierdut energia, dar nici nu şi-a arătat emoţiile.
 
Mihai Petre nu a fost la fel de îngăduitor, nota lui fiind 8,5 pentru că, deşi a recunoscut că a fost un dans bun, a fost de părere că „Ruby când greşeşte sau ezită trebuie să şi arate“, precizând că unele scăpări pot trece neobservate.
 
Ruby şi Alexandru Ciobanu FOTO Pro Tv 
 
„O coregrafie spectaculoasă, un moment greu. Amuzant nu e că ai greşit, Ruby, ci că atunci când ai greşit te-ai uitat fix la Nea Mărin“, a declarat Beatrice Rancea care a acordat nota 9.
Atât Nea Mărin, cât şi Edi Stancu au oferit nota 8,5 din cauza ezitărilor, iar Elwira Petre i-a sfătuit să aibă mai multă încredere în ceea ce fac, „trebuie să învăţaţi să vă apăraţi prin dans“, a mai spus aceasta care a notat dansul celor doi cu 8.
 
Sore şi George au prezentat dansul Sucitoarele din zona Clujului, dans ce a atras admiraţia juriului, dar şi notele bune. 
 
Sore şi George FOTO Pro Tv
 
Emilia Popescu a fost prima care a acordat nota 10 pentru „un dans excepţional, ritm, energie“. Mihai Petre, în schimb le-a dat 9,5, cu menţiunea că dacă nu ar fi existat o mică ezitare din partea lui Dark, s-ar fi ridicat în picioare şi ar fi dat „acea notă“. 
 
Beatrice a punctat „perechea foarte frumoasă“ cu 10, Nea Mărin i-a împărtăşit părerea, astfel Sore şi Dark au mai primit încă o notă de 10.
 
Edi Stancu a apreciat că cei doi au reuşit să stea tot timpul în ritm, cu toate acestea nota lui a fost 9,5, în timp ce Elwira Petre a mărturisit că dansul lor „a dat-o pe spate“. „Dark ai acoperit greşeala şi nu te-ai pierdut în ea“, a mai adăugat Elwira, a cărei notă a fost tot 10.
 
Pentru că săptămâna trecută, dansul japonez al echipei Iulia Vandici-Răzvan Marton a fost considerat „slab şi plictisitor“ de mai mai mulţi membrii ai juriului, s-a decis să se facă o mică schimbare: coregraful lor, Dani Dobre, a fost înclocuit de Georgiana Căiţa (Căprioara), cea a cărei echipă, Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici, a părăsit competiţia săptămâna trecută.
 
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton FOTO Pro TV 
 
Dansul tradiţional românesc al echipei formate din Ilinca Vandici şi Răzvan Marton a fost aproape perfect, smulgând cele mai multe note de 10, excepţie făcând Mihai Petre.
 
Emilia Popescu a notat cu 10 „perechea splendidă, ambiţioasă, frumoasă, omogenă“, Mihai Petre a apreciat dansul foarte greu, dar a dat nota 9,5. Ceilalţi membrii ai juriului au decis că Ilinca şi Răzvan merită 10, Nea Mărin considerând chiar că cei doi s-ar putea „infiltra“ într-un colectiv de dansatori de folclor.
 
Giani Kiriţă şi Dana Matei au dansat o Horă pe bătaie, pe ritmuri din Banat, care le-a adus din partea Emiliei Popescu un 9 pentru faptul că formează „o echipă extraordinar de simpatică“.
„Este destul de dificil ce au încercat să facă şi s-a văzut, au fost ezitări din punct de vedere ritmic“, a considerat Mihai Petre, care a dat 8,5.
 
Beatrice Rancea a considerat dansul celor doi ca fiind unul greu, iar nota ei a fost 9,5, în timp ce Nea Mărin a acordat 9 pentru „dansul foarte greu“. Şi Edi Stancu a fost de părere că dansul lui Giani şi al Danei a fost unul dintre cele mai grele, notând prestaţia celor doi cu 8,5. Aceeaşi notă a fost dată şi de Elwira Petre, aceasta considerând începutul greoi, Giani dând impresia că avea „un kilogram de plumb în pantofi“.
 
A doua pereche aflată la duel, Nana Falemi şi Emanuela Mitrea, a dansat pe ritmuri din Maramureş, iar Falemi a fost felicitat de membrii juriului nu pentru dans, ci pentru prezenţa scenică.
 
„Falemi eşti adorabil“, a spus Emilia Popescu, dând nota 9.
 
„Falemi e delicios, mi se pare cel mai haios dansator pe care l-a avut «Dansez pentru tine», vreau să-l încurajez să danseze şi după emisiunea asta. Este o contradicţie: nu dansezi bine, dar eşti un deliciu pentru privitori“, a declarat Mihai Petre, nota lui fiind 8,5.
 
 „Aţi fost extraordinari, nu mă aşteptam, am stat cu emoţii ca nu cumva să greşeti, Falemi“, a fost reacţia Beatricei Rancea, care a venit împreună cu o notă de 10.
 
Nea Mărin a acordat nota 9 pentru că au ieşit din ritm, Edi Stancu 8,5, iar Elwira Petre 9, asta pentru că dansul a avut „lipsuri tehnice“, Elwira comparându-l pe Falemi cu Shrek.
 
La ora 23.00 s-a dat startul duelului, dar înainte ca echipele să intre în ring, ambii fotbalişti au primit mesaje de încurajare din partea prietenilor. Fotbalişti, cântăreţi, vedete de televiune, toţi au vrut să le transmită un gând bun înainte de începerea duelului în paşi de dans. 
 
Giani Kiriţă a primit mesaje de la Marius Mihalache, Ionel Dănciulescu, Florentin Petre, Vlad Munteanu, Don Baxter, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Mihai Bobonete, Laura Cosoi şi Corina Caragea.
Alături de Nana Falemi s-au aflat nume precum Gabi Balint, Helmuth Dukadam, George Ogăraru, Marian Aliuţă, Pacha Man, Floriin Dumitrescu, Monica Anghel, Toni Grecu, Nicoleta Luciu, Raluca Arvat, Cătălin Măruţă.
 
 „Faptul că Giani a jucat la Dinamo şi lumea îl priveşte ca pe un simbol, mă ambiţionează. Am primit mesaje de la suporterii echipei Steaua şi mă onorează, mă simt foarte mândru. Simt că trebuie să înving, pentru că pretenţiile sunt foarte mari, trebuie să fiu bun şi pentru Ema şi pentru cei câţiva mii de suporteri care mi-au spus că mă vor vota“, a declarat Falemi. Pe de altă parte, Kiriţă spune că duelul este strict pe scenă şi nu are nicio legătură cu fotbalul.
 
Cele două echipe dueliste au dansat hip-hop, iar juriul a comentat prestaţiile fără a face publice notele acordate.
 
Duelul celor două echipe FOTO Pro Tv
 
 „Un moment extraordinar, prin forţă, prin bucurie“, a spus Emilia Popescu. 
 
„În primul rând vreau să felicit coregrafii, pe lângă dansul bun, au transmis un mesaj: orice duel între Steaua şi Dinamo ar trebui să se termine aşa, mi-a plăcut mesajul. Din punct de vedere al dansului Dana a fost foarte bună azi, peste Ema, Giani mi-a plăcut foarte mult, Falemi mi-a plăcut că este un băiat super haios şi de bun simţ, este stângaci, ezitant, dar este un stângaci simpatic care îţi ajunge la inimă“, a comentat Mihai Petre.
 
 „Sunt sigură că este unul dintre cele mai bune momente ale emisiunii, care nu se va uita niciodată. Dani şi Ema sunt nişte dansatoare minunate, iar băieţii au progresat“, a considerat Beatrice Rancea. 
Nea Mărin s-a limitat la a spune că toţi cei patru concurenţi i s-au părut la fel de buni, în timp ce Edi Stancu i-a felicitat pentru că au reuşit să facă publicul să danseze. „Dana ai strălucit în seara asta“, a mai spus Edi. 
 
„Mie îmi plac momentele intense, a fost un dans foarte bun. Băieţii au dat dovadă de seriozitate, Daniela am avut un nod în gât când ai dansat“, a mărturisit Elwira Petre.
 
Mihaela Rădulescu a dansat alături de coregraful Bogdan Boantă pentru cel de-al doilea caz umanitar din concurs. Sabin Cojocaru trăieşte împreună cu tatăl şi cu fratele lui mai mic într-o casă de chirpici, iar singurul venit este reprezentat de ajutorul social de 230 de lei al tatălui. Din cauza unui accident, tatăl lui Sabin are hernie de disc, iar mama lui este plecată în Italia de patru ani. Sabin Cojocaru are 14 ani şi marea lui pasiune este dansul, micuţul sperând ca într-o zi să-şi poată întreţine familia şi să o aducă pe mama lui acasă cu ajutorul banilor câştigaţi de pe urma pasiunii sale. „Prin dans parcă trăiesc, prin dans mă reculeg şi fug de problemele pe care le am“, a mai spus copilul. 
 
Mihaela Rădulescu, alături de coregraful Bogdan Boantă, dansând tango FOTO Pro TV
 
 „Nu pot să mă fac de râs mai ales că ştii că dansezi pentru cineva care îşi pune speranţa în tine“, a declarat Mihaela Rădulescu. În timpul antrenamentelor, vedeta a suferit un mic accident la picior, dar coregraful Bogdan Boantă a avertizat-o că în sala de repetiţii „se lucrează pe viaţă şi pe moarte“.
 
Tangoul Mihaelei şi al lui Bogdan a fost apreciat atât de membrii juriului, cât şi de Ştefan Bănică Jr. care a precizat că deşi o cunoaşte destul de bine, nu ştia că este atât de pricepută la dans. Mihaela a glumit pe seama acestui lucru: „Eu la nunta noastră am dansat cu alţii pentru că tu cântai“.
 
Pentru că au fost în fruntea clasamentului în ediţia precedentă, Elena şi Adrian Baranga au câştigat dreptul de a-şi alege stilul de dans, aceştia optând pentru Michael Jackson. Cântăreaţa, însă, a întâmpinat greutăţi, lucru ce l-a făcut pe Lilian, coregraful echipei, să-şi piardă firea la antrenamente. „Pt Freak dansul ăsta e mănuşă, pentru mine OZN“, a mărturisit Elena.
 
Echipele au dansat tango, reggaeton, charleston sau contemporan FOTO Pro Tv
 
Celelalte echipe au fost nevoite să tragă la sorţi, astfel Dima şi Iulia Clişu au dansat tango, Sore şi George, contemporan, iar Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, reggaeton. Ruby şi Alexandru Ciobanu au tras charleston, iar coregrafa celor doi, Doina Botiş a găsit o modalitate ingenioasă de a-i pedepsi pe cei doi când greşesc: îi amendează pentru că „Ruby se poate concentra doar când priveşte în tavan, iar Alex doar când priveşte în pământ“. „Acum nu mă mai uit în jos, dar am datorii mari dinainte“, a dezvăluit Alex râzând.
Şi de această dată membrii juriului au păstrat notele secrete, limitându-se la a face comentarii despre prestaţia echipelor. 
 
 „Nişte coregrafii foarte grele, coregrafii au scos tot ce au putut din voi şi mult peste. Mi-a plăcut enorm Ilinca-Răzvan, şi Sore-George au avut un dans frumos“, a spus Emilia Popescu.
 
 „Diferenţe mari, unele perechi funcţionează ca nişte perechi veritabile altele nu, unii coregrafi au avut alegeri bune altele mai puţin bune. Am avut o echipă şi jumătate care mi-au plăcut: Sore şi Dark şi Ilinca“, a comentat Mihai Petre.
 
 „Voi sunteţi toţi într-un moment extraordinar“, a punctat Beatrice Rancea.
 „Freak şi-a făcut foarte bine treaba, Ruby şi Alex mai bine decât la folclor, Ilinca şi Răzvan foarte bine, Sore şi Răzvan foarte foarte bine“, a declarat Nea Mărin.
 
„Se vede că echipele s-au sudat, toate echipele s-au autodepăşit. Echipele care mi-au plăcut au fost  Sore şi Dan şi Freak şi Elena“, a fost de părere Edi Stancu.
 
„Unele dansuri au fost mai bune, unele mai puţin reuşite. Mi-a plăcut mult de Ilinca şi Sore, nu mi-a plăcut deloc tangoul, aţi făcut o crimă, aţi omorât tangoul, nu era o parodie, ci tango“, a spus Elwira Petre.
 
În cea de-a treia ediţie a acestui sezon, Sore şi partenerul ei, Dark, au ocupat, pentru a doua oara, primul loc în clasamentul perechilor. Cel de-al doilea loc le-a revenit Ilincăi Vandici şi lui Razvan. 
 
După ce au trecut cu brio de duelul de vineri seara, Giani Kiriţă şi Dana au obţinut note foarte bune la dansul popular, iar acest lucru le-a asigurat locul al treilea.
 
Prima echipă condamnată la duel este cea formată din Dima şi Iulia, Ruby şi Alexandru au reuşit să se salveze pentru a doua oară de la duel, iar Elena Ionescu şi Freek formează a doua pereche care intră la duel vinerea viitoare, de la 20.30, la „Dansez pentru tine“.
 
Pentru Nana Falemi şi partenera sa, Emanuela, competiţia s-a încheiat după ce publicul a decis, cu aproape 62% că Giani şi Dana merită o şansă.

 

citeste totul despre: