Dragoş Anastasiu a stârnit lacrimi de bucurie la „Şef sub acoperire“. Antreprenorul a oferit unui angajat un motor de 5000 de euro şi o excursie

Dragoş Anastasiu a stârnit lacrimi de bucurie la „Şef sub acoperire“. Antreprenorul a oferit unui angajat un motor de 5000 de euro şi o excursie

Dragoş Anastasiu şi Marcel Paimschi

Şef sub acoperire l-a avut în prim plan pe Dragoş Anastasiu, cunoscut şi influent om de afaceri de la noi. La nivel naţional, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea aseară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protagonistul ediţiei, Dragoş Anastasiu, vrea să pună umărul la dezvoltarea turismului din România, iar pentru că este atât de dedicat misiunii sale, a decis să coboare la firul ierbii şi să experimenteze o sumedenie de joburi în cadrul companiei sale. Experienţa l-a ajutat să înţeleagă mai bine cum funcţionează lucrurile în afacerea sa şi ce se poate îmbunătăţi, într-o perioadă în care industria ospitalităţii suferă pierderi. Aseară, emisiunea ne-a purtat prin locuri spectaculoase din Deltă şi Transilvania, unde omul de de afaceri are businessuri în industria ospitalieră de nişă. Cu această ocazie, şeful şi-a cunoscut şi angajaţii îndeaproape, aflând poveştile lor de viaţă impresionante.

Marcel Paimschi, unul dintre angajaţii lui Dragoş Anastasiu, este un om dedicat, exigent şi mereu gata să înveţe lucruri noi. Acesta l-a impresionat pe şeful său, etalându-şi cunoştinţele vaste despre Delta Dunării: „E o adevărată enciclopedie!” a concluzionat şeful. Recompensa pe care a primit-o, un motor pentru barca personală, în valoare de 5000 de euro, îl va ajuta să câştige banii necesari pentru a-şi rezolva problemele. Iar şeful nu s-a oprit la asta: i-a oferit şi o vacanţă de o săptămână în Transilvania, pentru el şi soţia sa. Reacţia angajatului a fost pe măsură, iar barcagiul Marcel, emoţionat până la lacrimi de atenţia şefului, a spus: „Mulţumesc că aţi aflat că exist cu adevărat! Există Dumnezeu! Sunt cele mai mari surprize din viaţa mea!”

Şeful a rămas şi el impresionat de oamenii pe care i-a descoperit prin intermediul emisiunii şi de poveştile lor emoţionante. „Acesta este adevăratul moment de încărcare, atunci când dai ceva şi oamenii se bucură. Pentru că noi de fapt trăim pentru ceilalţi. Mă simt împlinit, mă simt bucuros datorită acestei experienţe!” a declarat Dragoş Anastasiu la finalul experienţei din emisiune.

Săptămâna viitoare vedem un alt şef care s-a încumentat să intre sub acoperire în propria companie. Iar emisiunea oferă surprize plăcute telespectatorilor şi în online. Premii care mai de care, oferite de Şef sub acoperire şi de protagoniştii emisiunii, îi aşteaptă pe pagina de Instagram a emisiunii, în fiecare săptămână.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările